Bio sam slobodan da kažem prof. Kelleru u najvećoj dvorani dupkom punom studenata, kad me prozvao da se izjasnim o njegovoj tezi. Neki su i stajali jer veće dvorane nije bilo na Kenedijevom trgu. Pratio me glas enfant terrible. Mlađe kolege sam,  tada sam imao 34, svojim neformalnim pristupom profesorima vukao sa sobom, sa jednog predavanja na drugi. Nisu mi priznali višu FOI sa diplomom, nego samo jednu godinu i razlike. Slušao sam predavanja sa 1, 2 i 3 godinom. Sa 3 godine FOI spustio sam se na drugu i kao prva generacija diplomirao. I zbrisal sa faksa FOI koji sam ja nazvao  FUJ fakultet, na Kenedija.
  Moj odgovor profi da se s njim u njegovoj tezi slažem ali samo u malenom dijelu. U prvom momentu je štucnuo a kad je došao k sebi, više ozbiljno no iz zezancija primjetio: kolega vi znate da morate kod mene na ispit. Još su njegove riječi zvonile u grobnoj tišini dvorane kad ja ubacim alibi rečenicu. Nadam se profesore da neće biti retorzije na moju verbalnu bravuru. Izazvao sam pomirljivi smijeh, he, he...i olabavio je situaciju. 
     Uvertira je za AP. U potpunosti /ni mrtav/ se slažem s njim kako se branio kad su mu na nos nabili njegovog člana partije, koji je optužen za krivotvorene COVID testove. Bez imalo odgovornosti i samokritičnosti branio je "svojeg". Kaže prozirno podmetanje. Ustvari nije ga branio nego je rekao da mu je dosta da se spominju "Njegovi" a cijela garnitura SDP ? u Rijeci ima korupciju sa članom SDP-a. Čistunci, zna se, omjer 100:1.
   Ne ulazim u krim radnje i njegovog i od SDP-ovog. 
Ali ću biti slobodan u potpunosti i sa odgovornošću primijetiti. Spletom okolnostima baš je to iz HDZ-a. Inovativan balavac koji se hvalio da je drugi RIMAC. Kupiti i prepakirati. To je još neotkrivena inovacija. Balavac je bio dobavljač državnih rezervi i institucija koje su na proračunu. Dakle sa 20 godina se naučio poslovati sa državom. Po novinarima najviše je kupila bolnica od prof. dr. sc. Alemke Markotić, dr. med.
 Ponavljam ne ulazim u krim radnje ali je znano da su AP i njegovi nabavljali cjepivo i opremu za COVID bez javnog natječaja i da je to i dan danas tajna tko, kome, kada i kako. To je najočitiji kriminal. Brane se da su spašavali u hitnosti živote građana. A imamo najveću smrtost u EU. Do sada smo bacili 6 milijuna doza cjepiva a naručene su još 6 milijuna. Da li je to kriminal. Za AP nije. Osim toga novinari su iskopali da je balavac imao već prije problema sa zakonom. I da je kažnjen za krivotvorenje novčanica?! Država voli raditi sa dosje likovima. 
Za razliku od Horvata, koji tvrdi da nije član SDP-a, dok AP zna da je član, i u odnosu na HDZ-e nabave, Horvat se javio na međunarodni natječaj. Znači sve je bilo transparentno.   
   U što sam siguran. Da se  AP neće sa mnom složiti. Jebeš Testove. Da "Roman o poslovnosti" ima sretan završetak. Treba  " testirati" završni račun. Neto dobit 40% .? Posebni pogled i pregled na troškove. Naime u HR, u državnoj admistraciji nema ljudskih resursa koji znaju kupiti pola kile krumpira od kumice, pa posežu za lumenima-balavcima da im uvoze testove. Od zarade se može lako namiriti neki mister 10 %. A da sistemska korupcija ne bude samo priča. Treba pročešljati tateka građevinca i to sve uglaviti sa mamicom odvjetnicom koja sa svojom imovinom /po novinarima istražiteljima/ može kupiti cijeli Halić brijeg plus susjedne Varaždinske Toplice.
   Pitanjce Poreznoj, da li su pitali pozorno i prozirno za porijeklo lovice za Lamborgini.

Zadnja izmjena ( Nedjelja, 30 APRIL 2023 04:37 )