Sezona domaćih triatlona je krenula. Ustajanje u 4 jer je  patkica počela kreštati tj koriti male pačiće. Pačići ulaze u isporuku od 28.05. To je bio poseban dan. Od 6 jaja 6 malih. 2 bijela i 4 smeđa. Nažalost distribucija prirodnih zakona je okrutan. Bijeli i smeđi preselili su se u drugu dimenziju. Nahranim patku mamu i pačiće ali i malu patku koja ima neurološki problem. Ozljedila ju kuna. I ona želi biti mama. Sjedi na 2 jajeta. Naredim svima hranu i vodu. Psa pustim van da se olakša. Ide prvi puta na triatlon. Bićemo štafeta. Ja plivam i bic a on trčanje. Pokušati ću sačuvati koljeno.
U 5 i 20 minuta učinim sunčanu jogu. Prikupim zamjensku energiju koja mi fali od netreniranja. 
      Dođem na denstinaciju i debelo sam zakasnio iako sam došao sat ranije. Neki kao da su kampirali na Aqui. Članovi kluba sa licencom su na startu. Trka uzbudljiva.  Plivanje u jezeru. Do tranzicije poluplivanje i polutrčanje. Staza poplavljena. Nema preljevnog kanala da otiče voda. Plivanje nam bilo prosječno, bic dobar u zavjetrini a trčanje po vrućini svima slabo. Posebno moje loše trčanje, morao sam se usaglašati sa mojom štafetom. Pas je imao potrebu da prvo obilježava okoliš a onda je još ispraznio crevca. Tako da sam morao neke 3 puta preticati bez žmigavca. Nisam došao u limitu ali smo zajedno pobijedili u štafeti. Bili smo jedini. Bitno da je bio prekrasan dan i još ljepši doživljaj i druženje.
Zvonko i Zlatko nikad bolji. Posebno Zlatko koji je imao najbolje vrijeme do sada na toj  stazi. Mladen me slijedio doslovno u korak. On je najmlađi od licenciranih i trebao bi me naslijediti. Još malo se treba potruditi.     

Zadnja izmjena ( Utorak, 20 JUNE 2023 05:00 )