Poslije brdovite Kostrene trojica članova odu za Petrovo i Pavlovo u Klagenfurt na trku koja ima visinsku razlika pola metra. Voda i staza za trčanje skoro pa u istoj razini. Slično kao u Almere /grad star kao autor teksta/ gdje je prvi puta ironman završen ispod 8 sati. Tamo je visinska razlika 2 m.
   Poslije mrcvarenja kroz Sloveniju. Vozi se najčešće 50 na sat. 200 km voziš 4 sata. Dođemo otplivamo, malo smo trčali po okolici jezera i uzeli medalje. Nastupilo skoro 600 takmičara. Start je na istom mjestu gdje je start poznatog Ironman Klagenfurt. Samo plivanje od 1 km ne završavamo u kanalu nego se pliva malo oko bove pa se izađe van na obalu, trči se bos po asfaltu, pa skok u vodu sa rampe a on se po atrakciji boduje i slijedi posebna nagrada. Pliva se opet oko bove i izlaz je u šašu i uđe u tranziciju. Jezero je bilo nemirno. Ponekad za jakog zapadnog vjetra mogu biti valovi od 1 m, sada su bili upola manji ali neugodni za plivanje jer su imali netipične amplitude.  5 km trči se u tenisicama. I sa njima se uleti u cilj. Točka. Postolje i kući pjevajući. Zvonko prvi u kategoriji M 75. Mladen u kategoriji M60 treći. Predsjednik u kategoriji M70 prvi. Trojka pokupila bodove za AATC a predsjednik sa austrijskom licencom osvojio naslov Meisterschaften Kärntner za 2023 i dobio bodove za kup KTRV. 
  U nedjelju 02.07. sva četvorica nastupila su na ligi Aquacity- 2 kolo u supersprint triatlonu. Od 40 triatlonaca, Stecević uzeo 20 mjesto, Pichler 21, Sir 24 a Tumpić 30.https://photos.app.goo.gl/UzpMGyxsAo19enhq6

Zadnja izmjena ( Srijeda, 05 JULY 2023 04:49 )