Domašinec 12.08. subota Trojica iz kluba na 4,5 km izvršila trkačke pripreme za štafetu "Jurinih 3x1" triatlon. Zlatko u M60, 9 mjesto. Zvonimir 3 mjesto u M70 i predsjednik 1 mjesto. 1 mjesto a noge teške. Nema treninga /pain/, no game. Koljeno otišlo k vragu. 
Digresija. Otac je često, meni uznemirujući spominjao uzrečicu, da je baba otišla s kolačima. Nikad ga nisam pitao da mi objasni suštinu te uzrečice. 
Mogao bi to povezati sa poslijeratnom situacijom kad je bila izvjesna neimaština pa su kolači bili rijetka hrana. Ako ih bilo, stavili bi se na na stol i ponudili. A nas djecu su učili da ih ne treba uzimati. Onda bi domaćin  rekao "uzmite, pa ima". Kad nitko ne bi uzeo onda se kolači micali. To su vjerojatno događanje. Kak bi rekel Heidegger bitak i vrijeme.
   U svakom slučaju trka se svela na:
a 19.08. u Kraigu mora biti: https://www.youtube.com/watch?v=v2AC41dglnM
Svi su oni iz moje mladosti a i danas su aktualni. 
     Kljakav sa koljenom i u ramenu šepav. Takav idem u Kraig, trka koja daje sve ili uzima sve. Kup AATC i austrijski kup. 
Približila se Iduća godina, penzija. Dosta je bilo frustrirajućih nastupa. 2015 je bilo umirovljenje ali tamna strana osobnosti ne da mira. I novi predsjednik HSV.a na božićnom druženje tražio. Daj još malo izdrži. Razlog. Ove godine bili smo drugi iza bečkih Sports Monkeys. Bez olimpijke Lise nema prvog mjesta.

Zadnja izmjena ( Utorak, 15 AUGUST 2023 04:35 )