Nastavak radnog vikenda, trgovine zatvorene a mi radimo. Nadam se da će Mikulićeva inspekcija biti tolerantna na našu radišnost u nedjelju na Aqui. Baš na 13. S obzirom da je progledao kroz prste šefu HEP-a Barbariću. Pajdašu ap koji je malčice proširio bazen i kućicu. Opravdanje za nelegalnu gradnju u 2023 godini našao je u posjedovnom listu pradide iz 19 stoljeća, koji je imao olimpijski bazen. U trenucima kad se masovno iseljavalo jedrenjacima u Južnu Ameriku.  
   Inicijativa za štafetu Jurinih 3x1 bila je Zlatkova. Bili smo Ekipa kluba dok su ostali bili "šareni". Zlatko plivač, Mladen bic i šepavi. Dok je Zvonko bio sa Hanžekima. Oni su bili najstarija ekipa dok smo bili ravnih 200 godina. Od 35 štafeta mi smo zauzeli 22 mjesto a najstariji 32 mjesto.
   Poslije jurnjave za Jurom, bilo je proglašenje u raznim sastavima ekipa. Najbolje mix je bio 2 žene i 1 muški koji su bili treći u tom mixu a bili su od nas bolji samo 3 minute.
Nakon proglašenje štafeta proglašenje Aqua lige. Opet smo bili najstariji i to u obje kategorije M60 i M70. Najbolji. U M60 prvi Mladen, drugi Zlatko, treći Hanžek Zdravko -AK Varaždin. U M70 standardno. 
  Apsolutno muški u super sprintu. Od 40 takmičara ugurali su se starci-Mladen 16, Zlatko 17, ja 19, Zvonko 21. 
Za dva dana nije loše. Predsjednik 2 zlata, Mladen zlato, Zvonko srebro i bronca i Zlatko srebro. 

Zadnja izmjena ( Utorak, 15 AUGUST 2023 16:03 )