Nedjelja, 27.08. U 6 smo pod bregom. Ugodna temperatura kod izvora. Njuška sa veseljem obilazi okoliš. Doma je ostavio pajdaša Gustu. Prekrasnu oštroglavu guštericu.  Netko ju donio iz Dalmacije. Ima ih preko desetak i sad uživaju na južnim strani kuće i radione. Na veselje njuške. Ima pajdašiju za jurnjavu.
   Prvi smo stigli. Uzeli vodu bez klora za doma i za uspon. Ispalo da nam je bilo premalo. Šuma još spava, bučna tišina. Najhladnije je bilo kod izvora a prema vrhu sve toplije. Maleni dašak vjetra hladi. Žurimo se da stignemo na završetak maratona. Bili smo na pola staze kad su u Budimu startali. Momci su sjajno otrčali u nepovoljnim uvjetima. Uganđanin je na vrijeme ušao u cilj. Da je ostalo još 2 km Izraelac bi bio pobjednik. Podcijenio je svoje mogućnosti. 
   Moje pripreme za nastavak sezone nikakve. Trenutno ledim koljeno. A pripremio sam izvrsni unos potrebnih sastojaka za napore. Sami antioksidansi. Petrovke prošle. Zrije drugi val smokava. Paradajz u punom sjaju a papriku sam morao nakoliti kolika je narasla. Ako nastavi do jeseni 1,5 m.

Zadnja izmjena ( Ponedjeljak, 28 AUGUST 2023 04:48 )