Savjet. Molim da se drži i dalje selfi teorije. Sad prekrasno izgleda kad je skinula kile. A teorija zavjere. U njih ne vjerujem. A ima ih koliko ko šodra u Dravi. Po meni najpoznatija kad Jonjani nisu pobijedili. Razlog je bio prevrtljivost lažnih saveznika. Da su pobijedili danas tj u nedjelju ne bi trčali VŽ maraton, ne bi bilo Leonide....Možda i Aleksandra Velikog. I kod njega ima teorije zavjere. Otac ga učio da nema tako visokog gradskog bedema da teško natovaren magarac zlatom ne može preskočiti. Možda bi i Aristotel bio upitan. Preskočimo 2,5 tisuće godina. U mlađe doba iluminati. Kad su ih razbili razbježali se ali su uspjeli iz Bavarske poslati 3 kurira da dignu Francusku revoluciju. 2 su uhvatili ali 3 je uspio. Pa smo fasovali egalite, fraternite, liberte. Bastilju srušili zbog 2,5 zatvorenika ? Napoleona ne bi bilo. Tu se upleo i Bakunjin u novije doba kao težak anarhist sa svojom teorijom zavjere o Židovima. 
 Još bliže. Suvremenik događanja oko braće Kennedy. Bilderberg ?
Putin postavio Milanovića za predsjednika. Rijetka bedastoća. Aj, jaj, jaj. Mnogi su se brzo zalijepili za tu bedastoću. Zna se. Čak poznati EU parmaletalac iz Brukselesa javlja da tu ima nečega. Možda je peti tajnik uvjerio nekog za. Nerezidenti su mogući glasači.  Ali. Kako naći 100 000 glasova. Kad su sva glasačka  mjesta nadgledana od više stranaka. Nije ni ap bez komentara. Kaže tu su agencije tu su fakti...da se financira svugdje po svijetu. A što drugi rade? Točno pa mi imamo tajne službe. Zavjera otkrivena  poslije 4 godine. Za koga je ova zavjera izmišljena.  
    Kako sa teorijom zavjere da je Ukrajina puna korupcije. Jedna malena isprika ne bi loše došla. Nažalost na našim prostorima to ulazi u teoriju zavjere. Kućni odgoj.
Ako se malo proširi tema od kuda gornja teorija, onda je i ap dužan veliku ispriku predsjedniku. Svojevremeno bez krzmanja predsjednik je dao karakter društva u Ukrajini kao korumpirano. Bez zadrške ap ga napao da ruši ugled države... da je rusofil......
   U zadnje vrijeme Zelenski smjenjuje masovno visokopozicionirane iz raznih razloga. Dobio je jasnu poruku da nema pomoći dok ne riješi korupciju.
E, sad možemo pitati za 265 milijuna € koje je ap poklonio Ukrajini a tamo se to slilo u privatne džepove dok istovremeno naši penzioneri gladuju. 
  Imam zanimljivo pitanje. Kako se lako razbacuje našim novcem putem odluka u Vladi ali odluka o povećanju penzija ne može. Već se mora donositi Zakon o povećanju. Novac prijeko potreban penzionerima šalje se u Ukrajinu na koruptivnu podjelu. 

Zadnja izmjena ( Petak, 15 SEPTEMBER 2023 04:54 )