Kraj ovogodišnje triatlonske sezone obilježen je rezultatima i proglašenjima članova kluba. Dvojica licenciranih ispunila su uvjete za osvajanje Alpe Adria triatlonskog kupa. Zvonimir i predsjednik. Tumpić je drugi varaždinec osvajač tog kupa od njegovog osnivanja 2008 g. triju država A, ITA, SLO. Hrvatska se pridružila 2017 g. zahvaljujući lobiranju Pichlera. Za uspješno lobiranje bilo je u referenci u osvajanju kupa od strane Pichlera koji je bio prvi Hrvat  osvajač od svih kategorija. Bilo je hrvatskih nastupa ali nije bilo zapaženih rezultata. Dodatan utjecaj na lobiranje kod osnivača bilo je članstvo od 2015 g. u austrijskom šampionskom kluba HSV Triathlon Kärnten Klagenfurt. Bio je prvi stranac u vojnom klubu i skupljao bodove za sebe i za klub. Na osnovu članstva u HSV-u, dobio je pravo na austrijsku licencu i za neke posebne vještine.   
  Od 2012 do 2023 osvojio je deset puta AAT cup, bez 2020 zbog COVIDA. Od 2016 do 2023 zaredom osvojio osam puta kup na hrvatsku licencu. Austrijski kup KTRV osvojio je na austrijsku licencu /HSV Klagenfurt/ od 2016 do 2023, zaredom šest puta, bez 2020 i 2021-COVID. 
Za osvajanje AAT cupa bio je blizu i Mladen. Spriječila ga ozljeda.   
    Dana 10.11.23 upriličena je ceremonija proglašenja KTRV kupa u St. Kanzianu na Klopeiner jezeru. U kategoriji M70 prvo mjesto za Pichlera. Apsolutno je zauzeo 43 mjesto od 761 triatlonaca sa austrijsko licencom. Predsjednik je nagrađen prekrasno stiliziranim kupom, vrhunskim naočalama za plivanje iako se sad  jedva održava na vodi. Te sa bonovima za opremu i gastro ponudu u visini 60 €. Prijatelj Erich u znak pažnje poklonio mu paket Vilachera za 6 nezaboravnih godina. Istovremeno je proslavljen jubilej 40 godina od osnivanja Austrijskog triatlonskog saveza i najstarije službene triatlonske trke u Europi na istom jezeru 1983 godine. Poseban gost na ceremoniji dodjele kupa bio je Tumpić s naslova nastupa na raznim trkama u Austriji pod hrvatskom licencom.  
  Poslije spektakla na proglašenju gdje je predsjednica saveza Koruške izgrlila /Grlić/ člana HSV-a i najstarijeg laureata, prišlo se predmartinskom slavlju. Prvo se prišlo švedskom stolu. Predjelo. Razni kanapei od kozica, rakova, ribljih pašteta, karpačo, razne ribice. Bilo je i dobrih riba za napasati oči. Paleta eko pekarskih proizvoda i Gazpacho od tikve i pohano pile. Tekuća pitanja. Bez alkohola, nije bilo Romerquelle ali je bilo Birtera od 1270. Za predsjednik 4 pive, riba voli plivati. Pa pobogu zašto 4. Zato jer su ga prošle godine ni 100 m poslije ceremonije i druženja u WI-FI tower Klagenfurt zaustavili i morao je gledati u Dreger. Uslužno i uljudno im je puhnuo i bili su razočarani u danima kad se može potegnut. Popio je samo 2 piva. Zna se da predsjednik može potegnuti ali i povući. 
   Organizator je vodio računa o eko prehrani i nije bilo "slastica" pa su naša dva junaka okrenula kući preko Trojana po krofe /20 dkg/ i gibanicu. 2 kom skoro kila!! I paprena cijena.
   Vraćajući se kući pjevajući, kad ponoćna vijest da se je policija pohvalila hapšenjem terorista pionira. Sa kakvim su arsenalom raspolagali nije još objavljeno. Eto nesmiješ ni na par sati napustiti državu već ti pripreme puč. 

Zadnja izmjena ( Utorak, 14 NOVEMBER 2023 06:32 )