Danas je dan kršćanskih mudraca. Za razliku od njih koji su nosili darove, mi imamo mudrace koji su također sa Istoka, ali ti odnose darove. Mnogi pitaju zašto po presudi Rimac senior ne treba vratiti ukradeno. Za one koji ne znaju. Iz firme prodaje zemljište svojoj firmi da bi sutradan preprodao za duplo. U pravni dio presude /sramota/ nebiseštel miješati jer po meni je osnovana sumnja da su sudac i tužitelji u talu. Ono što nije nitko od komentatora i kritičara nije primjetio,svi samo gledaju presudu. Bitna je forenzika. U presudi nema toka novca. Moja izlizana poštapalica. Nitko nije primjetio da firmica "mikro" nema nijednog zaposlenog Klasika kod nas, anđeli vode firmu. U 2018 ima EBDIT 612.731€. Ej. Osnov svega gdje je završila dobit. Po presudi je isplaćena jer je plaćeni porez na dobit. A budući je firmica otišla u stečaj nema potrebe utvđivati posljedice. Tako piše u presudi. Sve zajedno spada u najmanje 15 godina strogog zatvora. Šteta je 2 milijuna € . 
  Najvažnije od svega a tiče se krivosuđana na čelu sa tužilaštvom, uključujući ekonomske komentatore i na kraju novinari. Firmica je registrirana za preradu furnira. Što ona ima sa preprodajom zemljišta. Zato postoji registracija poslova i čime se smije baviti. Ispada da imamo državu u kojoj vladaju ciganski kotlokrpi i popravljači kišobrana. U ozbiljnoj EU zemlji sva zarada bi bila oduzeta i za nagradu zatvor. U USA oduzeta sva zarada, zatvor i kazneni faktor na zaradu. 
 Digresija. Nisam sreo bauštelca koji ulaže u HR. Moj Fertreter koji mi je pronašao 2 auta u Njemačkoj imao je razgranati biznis. Hotel, građevinsku firmu... u HR imao je mehaničarsku radionu. Pitao sam ga da li će prebaciti biznis u HR. Ni govora kaže. Sve što sam zaradio u Njemačkoj za vrijeme Yuge ostaje tamo. Svu dobit polagao je u Njemačku banku. Hercegovac je rekao da našima ne vjeruje!! Za plavu pticu 1992 g. uzeo mi 1000 DEM. Nije mi krivo za taj novac. Zadovoljstvo koje mi je pružio taj auto nemjerljivo za sva događanja u njemu. Platio sam ga zarađenim novcem za razliku od onog načelnika koji je peglao službenu karticu u kupleraju Klagenfurta. Ili nedavne afere, HDZ-ov načelnik plaćao gablec Kolegi uključujući 2 butelje vina. Usput je Kolega po kaznenoj prijavi prijetio narodnoj zastupnici. Rekao da nije istina već je joj prišao jer ga ona gledala izrazito bezobrazno. Aleluja.
    Laganija tema. Mudraci ne miruju. Imamo povijesnu uspjeh. Malu inflaciju od 4,5%. Tako tvrde iz HDZ-a. Točno treća najveća u EU. Primjetio sam da više nemaju opravdanje da imamo uvoznu inflaciju. Zna se, da sam davno napisao da je naša inflacija, naša. A to što uvozimo svega i svačega, krivac je Vlada koja ne zna voditi državu. Ili netko ima koristi od mudrog uvoza.