Krenuli smo kad je Zubčić došao u drugoj vožnji u cilj, startao je kao 12. 
 Ako smo dobili na ćupriji /Novogodišnja trka/ izgubili smo na mostu. Jesenska kiša dosadna, otpratila nas i dočekala u Prelogu. Malo ih se obradovalo kiši. Moja Njuška da a i ja nisam bio ravnodušan. Pasalo mi hladno vrijeme i hladna kiša jer su mi se hladila moja škripava koljena. Ugodnim osjećaju rezultiralo je i najboljim vremenu do sada na svim kolima lige Prelog. Zvonimir je bio standardni. 
  Njuška je imao dve kompeticije. Kad smo se zagrijavali utrkivao se sa divljim patkama. Pred svjedocima je demonstrirao brzinu. Imao je brzinu letećeg patka. Možda je i brži jer je trčao paralelno sa patkom. Nije ga htio osramotiti.
   Posle trke kuhano vino sa raznim keksima. Doma smo stigli taman na početak Bischoffena. Čaroban ambijent. Orlovi lete kroz pahulje a ja uz domaće očekivano kuhano vino. Njuška za nagradu dobio riblje štapiće. Zaspao ko mala beba.
  Kobajaši prvi orao. U dnevniku udarna vijest. Plenković oprao Puljaka jer je isporučio radne nedjelje i praznike pa mu bahato zaželio da svaka nedjelje bude procesija sv. Dujma i da ju predvodi baš  Puljak. A Puljak mu zabije alegoriju do balčaka. Nije rekao ali je tako mislio, da predvodi kradljivce pa ga nevino zapitao. Koja je 7 Božja zapovijed. To ap ne zna, još uvijek predano studira. Uredno dolazi svake nedjelje na misu i to u prve redove. U sportskom dijelu Dnevnika iznenađenje, Zubčić treći. 
   Najsportskiji dio Stare godine u anketi Indexa- pobjednik najuhljeba Grlić a anketa Nacionala donosi pobjednika u najljigavijoj izjavi: ap- trenutno živimo u naj ostavštini. Dobri su. Space shuttle. Moja malenkost je bila neutralna u glasanju ali to ne znači da ću izbjeći oportunitet.