Tak bi Jarnjak rekel. Bracek nebu dobro.
Gledam ministricu Koržinek- Oguljen. Na saborskom propitivanju oguljena do kostiju. Uvijala i izvijala istinu. Da je sve laž čime ju napadaju a posebno Dora Kršul. Sve je čisto kaže oko Geodetskog fakulteta. Ispada da bi ministrica štela: Ne bi se štela mešati. A novinari sad sa pridruženom oporbom nanjušili krv pa ko bijesni psi: sve vas bum tužil. Kak je nekad bilo zanimljivo dok je Jarnjak bil nazočan.
   Ponovimo slučaj. Bez natječaja ministrica dala posao GF. Rekla da je bila hića. Ispalo da višekratne snimke / farbanje tunela više puta/ nisu dobili oštećeni od potresa pa su naručivali sami i to 8 puta jeftinije. U početku se branila sa /i ap također/ da je to novac hrvatske  države. Mister Morgen bi zapjeval malo Morgen. Trenutno EU istražitelji razgledavaju snimke. Preko noći žele do istine doći. Očito su EU novci. Nije rima ali je to oguljena istina.
  Onda bržebolje ministrica objavi da će sve račune objaviti. I dođe dan D na saborskom propitivanje. Kaže. Ne može dati nikaukve dokumente jer istrauga traje. 5  minuta prije saborskog propitivanja upozorili su ju da ne smije ništa odavauti. Eh. Lex ap već djeluje. 
    A gdje je prava istina.
U izboru glavnog tužitelja HR. Spala knjiga na zadnje slovo. Tko će u bremenitim vremenima biti spasitelj. Izbor je. Očit i vidljiv kraj demokracije. Druženje, sa kraljicom Knina, sa pobjeguljom u BiH, šefom Janafa. Sve probrana elita, sumnjivog djelovanja i pod paskom pravde. Kad se još slučaj BiH nije zahuktao, tvrdo je izjavio: on je moj prijatelj. Osim toga ima je neku afericu sa vožnjom. Na saborskom propitivanju je lagao. Kaže da je imao spis svog bratića /fina obitelj/ u ladici nekih mjesec dana da bi dan kasnije Županijski sud objavio 207 dana. Nije krv voda. Zanimljiv podatak,  Sanader je rekao on je "naš dečko" izjavila Škare-Ožbolt. A da je to istina pokazao je na suđenju Sanaderu, kad je uzvratio uslugu za "naš" mišljenje. Tom se presudom čak i hvali. Čudno ispada ta takav kapacitet od suca ne dozvoli izvođenje dokaza i onda presuda propadne. Mogao je on Sanadera kazniti i sa 505 godina bukse, znajući da je to pijesak u oči. I sad će biti glavni državni tužitelj. Zadnji spas za nas.
  Zašto spas. Ako oporba osvoji vlast, zna se, Grmoja je šef policije. Neprovjerene informacije, da su iz trgovina nestale tople piđame. Kak bi rekel Jarnjak. Bracek....https://www.youtube.com/watch?v=I1HGO9ny-sg