Poslije ugodnog i toplog obiteljskog okruženja vikendom u ponedjeljak 27.08.2108 zaželio se lipote.
Budući mu je pulen i odabir, molim usrdno ap da nam podijeli informaciju, da li mu je taj dan bio radni pa je trebao pomoćnicu kod teškog pravnič/k/nog slučaja. Baš su cakani i bezbrižni. Nije ih poučio slučaj doktora koji je sumanuto mijenjao mob kartice i zivkao pajdaše političare. Nitko da mu se javi. Nova kartica ali izdajnički mobitel se uvijek prijavljivao tornju i otkrivao tko je vlasnik. Dok ga nije nazvao oberst BND-a. Pratimo vas i ujedno molimo da ne postupamo. Budite ljubazni pa se vratite u domaju. 
   I brat okrene auto prema domu. Austrijanci uhapsili svog doktora.
Prije petnaestak godina napisao sam da su Ameri uglazbili tehnologiju i programe, da se sve može prisluškivati i pratiti. Facebook ne koristim jer je rezident poznate agencije. Tehnologija je toliko napredovala da se prisluškuje i analogni telefon a da se na njega ne razgovara. Bez parice. A Novi mobitel je Orvel. 
   Što se tiče lipote i radosti neka im bude tužitelj. Ujedno predlažem lipotu za zamjenicu. Iako je ekonomistica predano je radila kao tajnica-pravnica u ministarstvu na Zakonu o sukobu interesa. Da se priča ne razvlači. Neka bude sve na jednoj hrpi.  
   Nevezano za gornu slatku bajku. Odlično je sve to naša kninska kraljica uvezala i premrežila. Na svoju ručicu ili je dio kurirske službe. Slavko. Mirko pazi metak. 
Metak može biti, razgovor i mobitel platio je porezni obveznik. U zapadnim zemljama fasuje se cipela. Baš i nije smiješno. Metak može biti i izmijenjeni Lex ap. Metak može biti svakakvi, čak i osnovano sumnjiv, metak u petak.