Trakavica. Akteri kao da su pali s Marsa. T kaže da se nema pravo objavljivati njegovu komunikaciju. Javna osoba prima plaću od poreznih obveznika. Osim toga poznati je po sportskoj disciplini, iskakanje iz paštete. Nema TV postaje ili poznatijeg novinara da sa njima nije divanio. Kao mega mudrolije da nam ne treba EPPO. Tvrdi da mnoge zemlje nemaju EPPO. Sudac opće prakse a nema pojma, pa lupeta.Točno afričke zemlje i azijske. U EU samo Švedska, Danska, Irska. Uređene zemlje. Mađarska ha,ha. Poljska u postupku. Mnogih postupaka ne bi bilo da nije EPPO podizao tužbe. Kao kod pajdašice ap-Gabice. Trenutno je suho zlato od ap /Koržinek/ na tatamiju EPPO-a. A kakav je u stvarnosti, otkrila je Đurđica Klancir. Kad su pitali 2011 za 3 stana od " di si lipota". Odgovorio je sa psovkama. Toliko o sigurnosnim procjenama. 
     Na sjednici Vlade ap se razgoropadio da netko ko prima plaću dila sa informacijama. Ma nemoj mi reći. Za jedne ne vrijedi kad se uzima plaća i brani javni interes a istovremeno drugi prima plaću i za vrijeme radnog vremen tjera zajebanciju sa službenim mobitelom.
  Moralni moralisti. 
 Za " di si lipa" kapa do poda. 300 000 poruka svaka čast. Mata Hari sa naših prostora. Tko će propitivati politički voajerizam kako se odrazio ap. Nije ni to bilo dovoljno pa je pridodan i pravosudni voajerizam. Naš premijer je odlučio da nam prodaje svoje VERBALNE KARDELJEVSKE bedastoće, ala reducirani izričaj. I jedni drugi su vjerojatno mislili na propali susret: sam sām.
     Dovedeni smo u situaciju, čekajući Godota. Antiprostor u antidrami. Nije tema. 
Kakva jebena sigurnosna provjera. To je za vrtić. S kim je bio u školu i sa kim je igrao nogomet, kakav je susjed. A da Godot ipak dođe u liku ino-stručnjaka za Poligraf. Na žicu, i to svi od Vlade, policije, carine, sudaca, tajnih službi  i to svakih 6 mjeseci. Provjetriti Augijeve štale. A šljam otplaviti. Sve ostalo je politička perverzija.
Rezultat. Svake godine 2 milijarde € slilo bi se u državni erar. Nestalo bi na crno i na sivo. Ne bi bilo ni bilog. Nekima su se bambure toliko rascvale da liče na paradajz. Ne bi bilo ni: jesi mi rješila ono ili direktno: nemoj zajebavati uzmi 10 000 €.  
   Za kraj. Kako se izvesni lik voli hvaliti statistikom i brojkama i uključujući " radosti moja" evo im ankete. Pokazuju da tužitelju treba uručiti cipelu. Oko 90% anketara. Jedna je išla čak do 92 %. A sad malo u bit problema. Za HDZ glasa 18 % građana. Dedukcija daje na znanje urbi et orbi da je konkluzija potvrđena.
   Konkluzija je istinita jer premisa daje da čak približno 10 % hadezeovaca zalaže da se tužitelju uruči cipela. 
Nikakvi prosvjedi neće više pomoći. Kaže analitičar i filozof Puhovski. Točno ali. Ima rješenje u 3 koraka. Odrediti dan za 8 /kolika je bila vladavina/ minuta da sve stane u državi. Sljedeći korak 8 sati glasne tišine. Treći korak 8 dana. Ubrzo bi imali čestitog i etičnog tužitelja.  

Zadnja izmjena ( Subota, 10 FEBRUARY 2024 03:45 )