Pogubio se u totalu. U očima se nazire se strah. Više ne priča samo gluposti. Hrabri sebe i svoje sa reduciranim izričajem. Hvata se za posljednju slamku. Gnjusna ocjena da su protestirali oni koji podržavaju Putina. Više nije samo anemičan nego ima i priviđenja. Neka jednog navede koji je to rekao. Izgubio se u pustopoljima frojdovskog labirinta. Kaže da svaka šuša može protestirati. Tako se zahvaljuje. Te šuše ga sad hrane i hranile ga, kad je derao croissante i igrao košarku u Parizu. I to u vremenima kad su mnogi ginuli i ostajali bez zdravlja stojeći zimi u rovu do koljena u vodi i ostajali bez dijelova tijela. 
Protesti su mu bili Vulgarni i primitivni. Koje bi trebali opisne riječi a koje bi bile ravne kriminalu njegove klike i korupcije. To nije vulgarno pače gadljivo, necivilizirano. Zanimljivo, zaboravili su na šatorovanje i plinske boce. 
    U zaletu hvalisanja postajao sve žutiji u licu. Onda počne nabrajati gdje je njegove mjestu. Među prijateljima i spomenuo radnike 3 Maja.
 Uljanik je preskočio kojeg su dva puta uništili. Onog starog i ovog novog. Novog je pompozno najavio kad su ga registrirali. Kad je postavio novog ministra hvalio ga, da je korporativnog stručnjaka. Kako taj stručnjak nije spasio barem ovaj koji je osnovao njegov šef. U privatnu firmu Agrokorpu su zagrabili ali u za Uljanik nije bilo Lex Borg. U kojem je propalo 26% državne imovine.
  Na kraju već žut ko limun odvali da građani u Hrvatskoj nikad nisu bolje živjeli. Živjelo pišanje po našim leđima. 
U onoj Y/Š/ugi nije bilo gladnih, nije se kopalo po kantama za smeće, svaki je mogao na more. I nije bilo pučkih kuhinja. Beskućnika nije bilo a sad spavaju preko noći u vojskama spasa. Danju lunjaju po gradu. Nikad nisu ljudi bježali iz Šuge. Odlazili su na bauštelu. Sad odlaze prodajući imovinu i cijela obitelj odlazi. Uništili su zemlju. Nanijeli veća štetu nego četnici.
   Javio se Vrhunski korporativni stručnjak Habijan. Kaže. Protest ništa, samo uvrede. Ništa konstruktivno. Konstruktivno se primi rekonstrukcije i spasi Uljanik koji ste registrirali a starog ste pustili niz kanalizaciju. Jako konstruktivno. Ulupali ste 4,9 milijardi sad su i one propale jer kupac nudi za Novi Uljanik  samo 7 milijardi. Veoma konstruktivno.