Više nemamo jednu presicu dnevno, sad su u triplikatu. "Suho zlato" koje sad napadaju anonimci i zlotvori. Zločesti ljudi koji mrze uspješnu Vladu. Slijedi slijed bedastih izjava. Slijed laži oko BDP-a. I djetetu iz prvog razreda preparandije a kamoli srednje ekonomske je jasno da pokazatelji potrošnje građana i kako se hvali premijer investicijama, Bedastoća. Nema investicija. To je građevina BDP-a iz tuđe akumulacije. Potrošnja je od ino doznaka otjeranih Hrvata.
Da ljudi razumiju premijer se hvali bedastoćama i to sam već tisuću puta objašnjavao. Od tih investicija nema dodane vrijednosti. Nema prerađivačke industrije. Te zgrade, ceste i farbanje fasada ne mogu se jesti. Koliko su izgradili tankera. Ili hidrocentrala. Tanker jedan u 5 godina. U Šugi svaki mjesec jedan. Hvali se rastom BDP od 2,8. Njegov Majakovski Grlić neki dan je ustvrdio da je Rusija propala. Ignoriram rat, da me ne proglase rusofilom. Dakle Rusija u ratu, nema silnih bespovratnih sredstava i povoljnih kredita. BDP 3,6. 
   Posebno mi je drago da su se počeli javljati glasići od ekonomskih analitičara. Što će biti a to sam sam javno esejirao prije 7 godina i shvativši da od ovog brašna /Sadašnje ekipe/ kruha neće biti. Kad lovice više neće biti. Tuđe akumulacije. Spaljena zemlja. Umjesto urbanizirane zemlje organizirao i orbanizirao zemlju. I tu nije na tom levelu. Samo isprazne demagoške floskule. Kako to radi Orbán. Kaže Švedskoj, nema ništa od OTAN-a. Ima, plati 3 a dobi 4 Gripena. Nas su Francuzi odrali. Osim Gripena dogovorio izgradnju najveće tvornice elektro auta u EU, kineske tvornice BYD. Naši industrije nula. NULA. Ništa, pajkiju na rastu lažnog BDP-a. 
    Vratim se "suhom zlatu". Objavili EPOO istražitelji. Izrade projektne dokumentacije i provedba mjere zaštite zgrada unutar kulturno-povijesne cjeline Grada Zagreba po Ugovoru od 26.07 2021. Sredstva iz Ugovora, su bespovratna sredstva Fonda solidarnosti EU, sklopljen je Ugovor o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava za operacije koje se financiraju iz Fonda solidarnosti. Kao što sam napisao esej 16.02- Pazi snima se 3D, da se radi o preknjiženju. Odbaciš bespovratnih 500 milijuna € a trošiš iz državnog buđeta. Prilično glupo.
    Knjigovodstveno su vratili sredstva i koristili su državna sredstva. Ovo je samo za velepoštovanog premijera. Ne izgovora se EPPA nego EPPO-a. Voli se hvaliti novim Zakonom o hrvatsko jeziku. Molim da ga i pravilno koristi. A ne kao svih njegovi, padežira i paradira na svakoj presici sa neznanjem. EPPO-a premijeru. Ne EPPA: Možda može pomoći Majda. Ona kao učiteljica hrvatskog prekrasno slovka u Saboru. Nezavisni padeži su nominativ i vokativ a ostali su kosi. Jedna ekipa si umislila da su kosi onda kada u nacrtnoj geometrija naiđu na kosinu  i da je to padež. 
   Zašto je bilo preknjiženje. Ja osnovano sumnjam da se moglo snimati tri puta isto je bilo tri puta farbanja tunela. Dogovorili. Jedno snimanje za snimanje drugo za uslugu a treće ide ispod stola. 
 Za kraj ako oporba nema konstruktivni prijedlog. Ima moja Njuška.

Zadnja izmjena ( Srijeda, 28 FEBRUARY 2024 07:05 )