Nisam bio nazočan 20 minuta samohvale premijera na HRT-u jer sam bio na strateškom obaveznom zadatku od nacionalne važnosti. Možda će biti čudno ali i ja ponekad imam pomračenje uma pa lupetam gluposti. Da mi je znati na koga sam se to bacio. Naime bio sam na rekreaciji 2 kola Globetke. Da nije bilo mene nebi bilo ni Globetka. Čak, što više propala bi država. Pandan. Na sukus gostovanja premijera.
Zanimljiva je bila izjava premijera da su planirali termin izbora. Kad još nisu krenuli godišnji i značajni projekti. Znači on je taj zločko koji je od svojih u Saboru napravio budalama. Morali su uporno tvrditi cijelu noć da izbora neće biti. Victor Hugo. Jadnici. O Schengenu, ojru, ne treba gubiti vrijeme.
   Značajno je da će 800 000 penzionere podmititi sa njihovim zarađenim penzijama. I sa jeftinim plinom , strujom....Sve na račun poreznih obveznika.
Zaboravio je na zakonitost. Ekonomija je fizika. Rast inflacije. Pa će se hvalili kako je nezabilježen porast plaća i ostalog nikad u povijesti. Kaže, to će povijest pamtiti 100 godina ne 200. Zabilježeno.
    Kratki raport. Globetka. Članovi kluba ostavili su mnoge iza sebe. 
Vozim prema domu svom. Slušam vijesti. Govori potpredsjednik Vlade, Bačić. Onaj za koga predsjednik Milanović kaže da ga ni vlastita majka ne razumije. Na pitanje novinara. O korupciji. Mrtav hladan prozbori. To nam žele pometnuti. Hm. Donijeli Zakon o hrvatskom jeziku a govore nekim čudnim jezikom. Ni živim ni mrtvim.
  Vjerojatno je mislio na poznatu krimi hrvatsku riječ. Podmetnuti. Podmeću im da su kriminalno interesna organizacija.
Dođem domu svom. Rusvaj u gradu " varaždinec domovine sin". Cijela politička elita odlučila da se testira. Gradska i županijska. Da utvrde ko je na drogama. Ko je odličan u gami GT a ko ima flašu pelinkovca umjesto jetre. Odlučili momci na pripetavanje prije izbora. 
 Što nas sve čeka do 5 mjeseca. Neću izbore.