Naporan tjedan iza mene. Utorak, četvrtak, petak, subota. Razni specijalisti i jedan posjet obiteljskom liječniku. Subota 09.03 najteži dan. U 6 sati na breg pokupiti preostale tulipane. Nešto malo ostalo za Uskrs. Novinari su ismijavali Vojkovića da je sadio tulipane, sada po zimi. Zna ratar kad se sade. Na vrućini uvenu. Do vrha malo sam trčao, malo sam vukao noge za sobom. Njuška je bio agilniji. Vrijeme idealno. Magla. Mokra i gusta, tako da je od 8 km padala rosulja. Na jelkama se spajala u kišu. Obavili smo posao na plantaži i krenuli niz breg. Žurio sam na MR desnog ramena. Možda mi majstori uspiju pružiti šansu za još jednu sezonu multisporta. Za par dana dobijem presudu.
    Nedjelja, dan za opuštanje.Tjelesno i duhovno. Budim se u 4 i gledam UFC 299. Usput ledim lijevu nogu. Šepav sam na nju. Dobro bi bilo cijelu zamijeniti. 
Yan uspio poslije 3 poraza pobijediti u izvrsnoj borbi i izvedbi. U tom trenutku ulazi u dvoranu Trump sa svitom. Rulja poludjela. Rukuje se najčešće sa damama. Njegov vrijednosti sustav preskačem. Javni život i ponašanje. Jadno.. Slično.
     Ap kaže da je u super dobroj formi za izbore. Od bijednih botova. Računa na lažne profile. Što će im to ako su tako sigurni u pobjedu. Ukakili su se ko gugice. Šamaraju ga ko ga stigne. Radić mu poručio u NU2 da je bivši samo još to ne zna. Zvučni šamar odjeknuo iz Brisela. EPPO tužiteljica bez rukavica poručila da ne priča gluposti i da je glup potez o preknjiženju. No pasarán. Istraga Geodezija 3 D /farbanja/ se nastavlja bez preknjiženja. Zaključak: auf Wiedersehen. 
  Slučaj. Do unesrećenih ljudskih sudbina da se zaradi $. Ovih dana otišla u penziju savjetnica tajnika D. Cheney izvjesna V. Nuland. Režirali su napad na Irak. Lažima o imanju raznih oružja. Posebno atomskog. Unesrećili mnoge. Uništili državu. Diktatorsku, kao i Libiju. Invazijom na Irak do pada Sadama poginulo 18 USA vojnika. Da bi ekipa oko Cheney fasovala barel po 4 $. Na žalost tu transakciju do danas platilo 37 000 mladih života Amera. Moraju se domoljubi bogatiti.
   A naši političari. Lakša tema. HDZ postavio 11 muževa po izbornim regijama. Mnogi ih optužuju za šikaniranje po spolu. Pravdaju se da imaju puno tajnica na položajima. Ja ne bih bio tako kritičan. Kako možemo biti sigurno da je svih 11, muževi. Primjetio sam da mnogi imaju čudne glasove. Recimo glasnogovornik Vlade koji nije u sukobu interesa po vrloj instituciji za Sukob interesa. Za isto djelo, Sabo dobio zatvor. I to sa podmetnutom osobom koja nije kažnjena a tražila je korupciju. Dakle dečko od 2,20 m visok i težak 150 kila ima piskutav glas. A u Vladi svi su bas baritoni. Kako im samo to uspijeva. Tako pjevuckati.   
    UFC se bliži kraju. D. Poirier gubio, bio premlaćen. Kćerka Trumpa vatreno navijala pa on ničim izazvan nokautirao Francuza. Sean O'Malley pobijedio izvrsnog borca Veru. Vera nezna maknuti glavu pa mu je Sean zatvorio oči. Poraženi je imao epski govor. Jedna od boljih UFC-e. Nema laži, botova, korupcije, klijentelizma, samo gruba istina.
   Za kraj. Ljepota prirode i odnosa u prirodi. Dvorište mi je ornitološki park. Njuška je pronašla malu izgubljenu gugicu. Bio je uzbuđen i samo je ljubio pticu. Čudo da u ovo doba ima malih ptiča a još drva nisu prolistala. Zato sam ja posadio čemprese a trenutno se na srebrnoj jelki gnijezde golubi.                          https://photos.app.goo.gl/wbzeAdfWTfZoxcLJ6