Imaju člana kojeg vlastita majka ne razumije po zaključku predsjednika Milanovića. Uoči izbora lansirali su u zvjezdani prostor izvjesnog Mažara. Taj je pokušao uzvratiti na šamar EPPO-a i glavne tužiteljice i nešto suvislo zboriti.
Počeo je izvrsno. Da ljudi jako dobro razumiju. Za 3D snimanje /farbanje/ farbanje 3 puta, korištena su sredstva Hrvata, ne EU sredstva. Onda je sve prosuo sa glupošću u maniri starog komsomolca da su za sve krivi komunistički ljevičari koji su se rodili poslije 1991. Taj ne da govori da ga majka ne razumije nego ne razumije ni sam sebe.
  Što se tiče komunjara davno smo apsolvirali da je jedan odjel poznate tajne službe preko Atlantica službeno poimence utvrdio ko je završio u kojoj partiji. U njegovoj mala hrpica. Suma sumarum 74% + udbaši.
   Završni šamar opalio je sam sebi. Možemo ima kriminala u Zagrebu i Holdingu. Kad će se to ispitati, pita sebe, nas, koga? Jednostavno. Neka podnese kaznenu prijavu. To bi Mažar kao pravnik trebao malo bolje znati od nas laika. Posebno jer je diplomirao na svjetskom poznatom fakultetu Osijek.
  Ponovimo domaću zadaću. Povijest je majka mudrosti. Najbolja odluka su izbori, odmah. I svetica i kurva teško je biti istovremeno, reče predsjednik Sabora. Zadnji dan je bio duhovito produhovljen u Saboru.
Dok mu se šef bahati. Cijena bahatosti došla na naplatu. Značajno da je pitao kako može gđa Koveši njega komentirati. I sad na N1 od jutra do sutra imamo ponavljanje intervjua Tužiteljice EPPO-a. Na tjeskobne patnje majstora snimanja i farbanja gđa Koleši se grohotom smiješi.
   A zašto je bahatost došla na naplatu. Prije 2 mjeseca. Vi ne postojite, vi ste ilegalna TV. Doduše drugi dan je ublažio bahatost /neko je ap skrenuo pažnju da nije dobro zamjeriti se novinarima/ pa je rekao da su nebitni TV na internetu. A jaj jaj. Stara poslovica. Prije jezika uključi mozak. Previše loše hrane. 
   Jučer je bio opet zaneseno ekstatičan tvrdeći da nitko to ne bi mogao obaviti, dobiti novce od Uršule. Nadrobio sve i svašta. Apsolutno nije točno, da su 3 puta farbali -snimali, nego samo 2 puta. ŠTO SU GA CURE MRCVARILE. Posebno sa N1 Mila Moralić. Izvadili su mu svu mast od croissanta. Od jada i bijesa počeo je o Schengenu, pohvalio se da je probio tri /3/ cijevi Učke. Ko iz vica o Husi i Hase. I to nije sve. Počeo je razbacivati mikrofone i lupati po njima. Nervoza, stres i strah.
Rezultat, glupost na kub. Da je do SDP-a i Možemo u Zagrebu ne bi obnovili ni jedan prozor. Antologijska izjava i konstatacija. Tata mu je bio staklar ?.
  Da ne bude samo kritike s moje strane. Savjet. Ne biti nervozan. Pojedi Kraš Torticu. Usput neka tajnica pripremi rješenje za razrješenje gđe Koveši.

Zadnja izmjena ( Utorak, 12 MARCH 2024 06:28 )