Istegnuta gnjusna postignuća. Čime se hvale. Nepostojećim reformama. Primjer.  Butković kaže: pa vidite da refinanciramo kredite. Zamjena kamate za nižu. Velika reforma. O mostu kojemu su 5 puta polagali kamen temeljac. Platila ga Europa. Tunel Učka izgradila firma Bouygues T.P. Postignuće.
   Što se tiče per capita, ap se hvali. U 2016 je bio 10000 /točno 11800 €/ sada je 20000 po njemu. I to je točno, samo mora objasniti da li su tu uključene ino doznake istjeranih iz domovine i na koji broj stanovnika. Po popisu da bude veći pp ili nisu ubrojivi pola milijuna birača kojih je više od živih hrvatskih građana. Ustavni sud dijeli ovih dana packe a ništa ne kaže o tim nepostojećim biračima. Ništa ne kaže da manjina sa 100 glasova uđe u Sabor i odlučuje o večini a nekome treba 40 000.
 Najnovije postignuće. Obilazi ap državu za naša novce dok oporba mora plaćati iz svojih buđeta. To Ustavni sud ne vidi. I tako ap uskrsne u Sisku. Pred kamerama se hvali kako su obnovili zgradu Metalurškog fakulteta. Nešto slično kao i u Slavoniji. Na Fakultet za ljetni i jesenski rok 2023 upisalo se NULA studenata za Metalurgiju i Ljevarstvo. Djeca pametnija od najpametnijeg i najsposobnijeg u državi. U Sisku to najbolje znaju. HDZ je uništio Željezaru koja je proizvodila izvrsno kvalitetne bešavne cijevi /za centralno grijanje/ i izvozila. Za vrijeme Šuge u Njemačku. Njemačke željezare su svaki čas pokretale Postupak za narušavanje tržišnog natjecanje. I mi sad imamo AZTN. Kad su koga stranog kaznili. Zato je blagajna HDZ-ea puna ko brod.    
    Gdje da rade studenti. Ima radnih mjesta. U Smederevo kod HBsteel China. Ili mogu u Skoplje u Željazaru- Titovi zavodi. Mogu i u MIV Varaždin /ljuljaju se/ ili Ferro Preis /Austrija/ Čakovec. Ima nešto još malih a mogu lijevati Al radijatore u Lipovici u zatvoru.
   Od primarne i teške industrije postignuće u brodogradnji. Da ponovimo, Uljanik od Austro-Ugarske 1856 uništio HDZ /26,5% od države/isto kao i sve ostalo. Osnovali Novi Uljanik kojeg su neki dan spasili od stečaja. Stečajna vladajuća partija. Žiro 120 dana u blokadi. Da bi se mogle dobiti plaće korporativni stručnjak kupi ponovo Uljanik preko CERP-a. Eto ima postignuća da ti pamet stane.
  Završim sa penzijama. Hvali se ap da će penzije biti povećane za 25%. Biće prosječna 800 €. Super. Yupiiiiii. To mu je isto obećanje od 2016 kad je obećao da će biti prosječna penzija 60% prosječne plaće. Ovog trenutka Habijan se hvali prosječna plaća 1239 €. Znači penzija bi trebala biti po ap 743,40. Obećanje ludom radovanje. Penzija prosječna sada 496 €. Najpametniji u Hrvatsku ne zna kamatni račun a ni pravilo Trojno. Bezveznjak. Totalno se ugledao u Kardelja. Umjesto u Kidriča. Koji je bio prvi ministar industrije od 1946 i kad su se izgradile u svim Republikama željezare. Studirao u Pragu. Kardelj je bio vučitelj. Postignuće. Kočevski Rog i Goli otok. Idealan lik za mentora.
     Ovo novo bedasto obećanje znači ovako, da svi to razumiju. 8 godina lupetanja kako su penzije rasle. Trenutno da su 8 x puta pomogli penzićima. Rugaju se da je Milanović povećao penzije 2,4 %. Ako je istina što tvrdi ap onda je njegove povećanje u 8 godina 8 % penzija. Kao da inflacije nema. U 2024 će penzići dobiti ono što su dobili 2106. Sjajna intelektualna i inteligentna odluka. Kako kaže ap. Ako želite da vam bude i dalje bolje glasajte za HDZ. I za kantu za smeće.