Sokrat. Prorok. Predvidio da će u jednog dana spasitelj Majkl napustiti demokratu Kardelja i uzeti još  planetarno poznatiji demokratskiji i bratskiji lik. Prozvao se C/c/orleone. Baš tako, Tvrdo "C" Corleone. Kako je Karadžić rekao, kako pišeš tako čitaj. Desna ruka mu consigliere Tom Hagen-BB. Nacional ima dokaz o tom sastanku /svibanj 2017/ kad je samog sebe promovirao u M.C. Bolesno. Sastanak je bio nakon cipele MOSTU, uoči prebjega Vrdoljka HNS. 
Kako je to bilo. U Saboru ide izjava ap o budućim žetončićima HNS-a. Ustaje /gledao sam direktni prijenos/ Vrdoljak i sav crven u licu urla na ap: lažete. 3 puta. Da bi se nakon 3 dana odjavio sa liste SDP-a i prelazi za spas države u koaliciju. HNS se raspao i ostao samo na kapitalcu Štromaru. Za kojeg Čačić tvrdi da je nesposoban i sitni lažljivac. U osam godina župana nije uspio izgraditi ni šupu. 
   Lik M.C. To je bio kamenčić koji je nedostajao u mozaičnoj strukturi osobnosti. Sa svima lijepo. Sa nikim iskreno. Pozorno pratim. Nitko da ga pita za Majkla a kad ga se pita i za "ap"- Damira Gregoret. Ni to ne želi priznati da je taj. Glas spustio za 2 oktave i kaže da on nije pisao te poruke. Objašnjenje nivo vrtićke djece. Svi znamo ko je ap, samo Analfabeta Patriot ne zna.     
I tako svaki dan po nekoliko puta slušamo istu šprancu. Na neugodna pitanja uvijek tirada od Pelješkog mosta....Kako mu nije dosadno. Na pitanju o atentatu na tužitelja kaže da nije bitno što kršitelj Ustava govori. Iako je KGK isto radila.
   Brzo se zaboravilo kako se namjerno kršila obaveza da se ne isporuči dokumentacija o privatnom puta ekipe u Finsku sa avionom o trošku poreznih obveznika. Povjerenstvo koje je sam instalirao, institucija koja se brine o nepravilnostima u društvu. Rekao da su nebitni. Sad je jasno zašto je bio bahat. Ko može dohakati Majklu. Kaže jedini sam ja tu M.C. Točno. Samo ima Problem svojem taboru. Nekima se baš ne dopada njegovo bahaćenje pa mu sapunaju dasku. Sad je pakao. Nervozan je jer zna da će dobiti cipelu, sa svim svojim consiglierima. Kumovima. Dokaz. Tiktak. TIK TOK. Tiktak.
  Pukotine u izbornim nastupima popunjava samohvalama. Najgori smo po plaćama EU a prvaci u mizernim penzijama. Toliko se pogubio da se hvali da je penzija dostigla 47 % prosjeka. 2016 je obećao 60%. Njegova svijetla budućnost, /mantra komunizma/ ispada Kronika popa Dukljanina. Možda da primjeni svoj savjet upućen Milanoviću i na sebi. Ne spominje da je najomraženiji Hrvat u državi. 
Zadnjih dana ukazuje se 80% prosjeka BDP-a EU. I najvažnije da će uskrsnuti kreditni rejting A. Biće zanimljivo naučno objašnjenje. Reduciranim izričajem. Kako ? Ako smo sa svim pokazateljima na začelju EU. A rejting, kante za smeće i demagoška farizejština.