Čakovec 21.04.2024 klupska trojka startala na trci od 5 km. Zauzeli značajna mjesta u svojim kategorijama. Zvonimir u M70 peti, Zlatko u M60 šestnaesti. Predsjednik na vatrogasnoj trci prvo mjesto. Bio je sam u kategoriji M65 i najstariji vatrogasni trkač.
Na istoj trci u građanskoj na 5 km drugi u M70. Za zagrijavanje je imao partnera u Njuški koji se za vrijeme trke družio sa domaćom macom.
   Zanimljivo, na trci se pojavio K. Halili /desna ruka/ suport trkač gradonačelniku države /Bandić/. On i predsjednik znaju se od 1986 kad je Halili dolazio iz Njemačke na Novogodišnju VŽ trku. Obećao je da će doći na 2025.   
    Sunčano i vjetrovito, temperatura 5 stupnjeva. Idealno za trčanje. Zamalo tisuću trkača-994. Poslije trke druženje uz pivu i bečku šniclu i domaće kolače od udruge žena Donji Hrašćan. Prva liga-orehnjača i kiflice od oraha. U njima je bilo 50% oraha ne kao kod dućanskih 8%. To nije sve, bila je i jabučna pita bez glutena od jedne čakovečke gospođe. Ugodno provedeno nedjeljno prijepodne te se predsjednik u ime kluba zahvalio organizatoru trke M. Dobši. Bilo mu je drago čuti lijepe riječi na uspješnoj organizaciji i na popratnim sadržajima. Malo manje mu bilo drago jer mu predsjednik kluba odnio dvije medalje i pokalčić. Pitao je na kojoj to trci ima. Ima  u Austriji. Ove godine će biti sprint triatlon u Kraigu. Nacionalno prvenstvo, koruško prvenstvo i za AATC. A budući je open trke biti će i četvrto proglašenje za strance. Kakva će to biti gungula. 
   Ne kao jedne davne godine /možda 2008/ kad je bilo državno prvenstvo u Rovinju, pa Talijanu koji je došao iza predsjednika nije proglašen i nije dobio medalju. A uredno platio kotizaciju. Vidjevši duboku razočaranje, opradano, predsjednik mu je dao svoju medalju. Naša posla.

Zadnja izmjena ( Utorak, 23 APRIL 2024 05:15 )