Petek je svetek. Odoh u partizane. Na sportsko političko uzdizanje. Slaviti ću ustanak dan ranije nego Capo i Cvetković. Pobjegao sam sam od sebe. Nije Brezovica nego mini prašuma u kojem je kamp. Pobjegulja sam od prljave politike, Ćorić izabran za šefa KBC Rebro, ponovo-nikad kriv. Lik kojem je prilagođavan natječaj jer je imao kaznu. Pa su naštelali natječaj da može biti izabran i kao kažnjen. Imao je nadahnute incidente sa pištoljem, priveden u Vrapče.. 
   Drastičan primjer bivše elitne ministrice za ratarstvo. Pogodila ju informacija o katastrofalnim njezinim vrhunskim rezultatima. Da naša vedeta ratarstva ne bila dišperatna. Odmah ukinuti Statistiku države. Između ostalog u 12 godina vladavine ap, pala proizvodnja mlijeka za 50%. Javio se i jedan mudrijaš. Dosjetio se da treba izgraditi stanove za mlade. Od povijesne i nikada veće izborne pobjede, odjednom progledali. Pajkili 12 godina? 
    Da napunim baterije zdravom i čistom energijom odem u kamp. Ponio juneće čvape i ostalo za hedonizam. l moj mladi luk. U pratnji, Njuška. Prvo smo obišli jedan becirk, pokupili golubice. Onda u drugom vrganje. A najviše u mojoj šumi koja je još prirodna mini prašuma. Dolaskom, prvo do bukve da se izgrlimo. U šumi je bila ugodna temperatura oko 18 dok su se u Varaždinu pekli na 35. Bukva je bila prijatno hladna oko 15. 
Šuma mi podarila svoje bogatstvo. Kao u Americi. Trebaš se samo sagnuti i eto bogatstva. Vrhunski vrganji, među njima i raspucani. Iznenađenje mlade bukovače i to na grabu. 
   U nedjelju, zdravstvena rekreacija na Ivanščicu. Prvo izvorska voda za doping a onda put prema gore. Što bliže obećanom. Krenuli smo rano zorom. Dan primjetno kraći. Hitri povrat doma gdje čeka ekipica galamđija.Osim njih. Mora se pošpricati plamenjača na paradajzu. Moja greška. U vrtu šuma a vlažno i toplo.  Oteti prve smokve od kosa, drozda, vrabaca...... 

Zadnja izmjena ( Utorak, 25 JUNE 2024 03:12 )