Dvije  Udarne vijesti. Oko Petrokemije. I izgubljenom plinu za Zagreb.
 Zagrebu se zagubio korporativni plin. Kad se ručice bratske slože sve se može. Možda malo posla za novinara istraživača. 
  Za dobavu plina, Gradska plinara po ponudi /korisnika 240 000/ izgubila na natječaju od malenog Međimurja plin - 40 000. 
Tako su na presici objasnila dva liječnika. Goluža nestranački sa liste MOST-a i neizbježni izvjestitelj za sve politike i teme, Herman. Objavili nesposobnost gradočelnika jer nije dobio plin.
Kako to oni znaju ako danas o tome HERA odlučuje. 
Posebno je znalački nastupio Herman. Poznatija mu mamica. 
   Posebno se gnušam takvih osoba koje rade u tercijarnim djelatnostima. Neki ih nazivaju uhljebi. Imaju solidnu državnu plaću pored koju na najprimitivniji način uvečaju zaradu na kriminalan način. Za takve isporučene usluge država pored spomenutih primanja dodala i svoje zatvorske isporuke. Ali u zao čas. Odlazak na zasluženo mirovanje iza rešetaka pored nekoliko odgoda pojavio se sudac koji je obavezni zatvor mađioničarski pucnuo prstom i zamjenio za slobodu. Na pitanje kako to. Može a da drugi to nisu zatražili. Znači svi stariji od 70 godina mogu izvoditi i isporučivati kriminalne radnje ali zatvor neće vidjeti. 
  Poznato je da se umire recimo u Lepoglavi. Ako nema rodbine, zatvorenik se pokopa na zatvorskom groblju o trošku države.  

Zadnja izmjena ( Srijeda, 29 Svibanj 2024 07:38 )