Nerado sam se odazvao na osobni poziv na prvenstvo Koruške 08.06. Moj razlog nije bio kao ostalima koji nisu došli. Zbog kišnih nepogoda i nevolja mnogi su ostali u toplini doma. Najava je bila kiša a osvanuo sunčani dan. Meni je to bio sedmi dolazak u Ferlach i jako mi je neugodno odnositi toliko željeza od organizatora. Posebno sada kad raste cijena željeza zbog rata u Ukrajini. Bacili su se svi na proizvodnju oružja, naročito na granate. Traži se višak a nema ga. Sedmi dolazak a sa trke otišao sa 10-tim parom kvalitetnih stopalicama sa poznatim logom Aquathlon Ferlach. 
    Drugu subotu zaredom vozim pored Drave. Na svim centralama turbine rade na maksimumu. Pored toga voda se preljeva preko brana. Vode ko šodra u Dravi. Opet ćemo slušati pored tunela Učke i Pelješkog mosta kako je dao jeftinu struju. Da, centrale su amortizirane. KW je badava pa se može hvaliti sa onim što je napravljeno u Yugi. Ista ađenda nedavno u Var. Toplicama. Kaže biće rekonstrukcija. Lako je sad mijenjati školjku u šekretu kad je GK Međimurje izgradilo cijeli hotel bolnicu. Zna se u Yugi. 
  S tim mislima stižem u Reßnig- Badesee. Na WEB-u temperatura vode 21. Organizator malo spustio na 19. Po sektorima između 15 i 17 stupnjeva. Plivam bez neoprena. Bio sam brži od nastupa u Klagenfurtu. Za jednu trku osvojio 3 medalje. Najbitnija Kärntner Meisterschaften. Trka je bila interkontinentalna. Pobjednik Kanađanin Woodrow, U23.
 Poslije trke kolege časte pivom na konto neoprena. Prvu sam rado prihvatio, druga je bila na silu. Treću sam odbio ipak se treba probiti kroz Sloveniju. Bilo je nekoliko zasjeda, lijepo poslijepodne pa su radili prekovremeno. Prošli dani su im bili kišni. 

Zadnja izmjena ( Četvrtak, 13 JUNE 2024 05:14 )