Kak sam isplanirao dan 21.12.12, tako se i plan ostvarivao. Dan je lijepo započeo, probudio sam se oran, spreman za nove podvige. Jedino se dogodila katastrofa.smak svijeta, osobna, darove sam uzeo ali zaboravio mobitel. Tokom dana čak sam bio zadovoljav da nemam to zvrdalo sa sobom. Plava ptica me prebacila do velegrada zvan bijeli Zagreb grad.
U osam sati popeo sam se na aparat za trombocite,darovao par miliona istih, a oko mene, curice. Da me neko ne optuži da sam pedofil, curice imaju između 30 i 40 godina. Divan sat vremena, ubadanje sa pravim goričnim kolcem u venu sam zanemario. Onda su me častili sa škarpinom i crnjakom, p/m/etak je, zar ne.
Onda sam svratio u Mihanovićevu, HZMO, pital sam ih gdje mi je penzija. Ministar Slavek mi još duguje bolovanje od devetog mjeseca a kad će penzija. Nisu mi pokvarili raspoloženje iako su se pravili Englezi, kao da ja govorim španski. I tu sam naletio na jednu hihotu.
A onda sam malo glumio Sv. Nikolu, Djeda Mraza ili Djeda Božičnjaka. družeći se sa poslovnim partnerima. Moja širina tolerancije je velika, kako je kome pasalo. Poslije sam bio sa članovima kluba, a na kraju sa jednom damom. Dobio sam kritiku, jer sam se žurio doma, uz obećanje da ću joj sve nadoknaditi 11.01.13. Na taj dan sam zakazao Novu Skupštinu,ko dođe dođe. Iako je Skupština otkazana, skupštinarima se dopalo naše skupštinarenje.
Malo mi je dan kvario otkaz HTS Skupštine. Nismo iskoristili datum, ne kao smak Svijeta već kao događaj kada je Sunce na liniji sa centrom galaksije, sljedeći put će taj položaj biti za 26 000 godina. Sumnjam da će netko to od nas dočekati, možda oni koji će kroz inkarnaciju doploviti u te godine. Sljedeće što smo propustili jer taj dan nosi pozitivnu energiju i kvalitetu dogovora.
Dan mi je kvarilo tumačenje o katastrofi Svijeta. Nije bilo radio stanice koja nije imala temu o Majama. A nitko se nije sjetio da smo taj datum već proživjeli- Točnije taj datum smo imali prije dve godine do prije sedam, možda osam. To je datum kao dolazak iz budućnosti
Teško je to uvrditi jer povjesničari iz onog ili davnog vremena nisu bili ozbiljni. Ko je krivac i to je teško utvrditi.
Prvi koji bi mogao biti krivac je Flavije koji je utvrđivao kad je Herod umro. Doduše on je bio pjesnik a petljal je sa godinama. Po njemu je Herod umro 4 g. prije rođenja Isusa. Drugi je glavni krivac Dionizije Mali. Da skratim i Glas Koncila je priznao da je Isus rođen dvije godine prije Krista. Točnije bi bilo da je Dionizije u svom računanju promašio / ipak je prošlo petsto i nešto godina/ jednog cara koji je vladao dvije godine i nije uračunao nultu godinu. Dakle sada bi bili u 2015 g.
Onda se na radiju javila trakavica JUDA gate. Pa jedan koji optužuje druge da daju konfuzne izjave a svaki čas objašnjava samog sebe. Zanimljivo, dao je Vladi ocjenu  "0" i očekuje porez na zrak. Svaka sličnost je slučajna.
A gdje je kontrola, nema civilne nad policijom. Zaključak, u policiji svatko po potrebi ima svoje dobavljaće informacija, pa o Juda gate zna najviše onaj koji je glavni glumac svih sudskih procesa u Hrvatskoj.
A ko je JUDA, Nobela onom za to invetivno ime. Ko je taj da ga se trebalo uloviti. Istjerivali Judu a istjerali vuka /sebe/.
Na kraju dana rastužila me izjava predsjednika . Na pitanje o probijanju troškova njegovog ureda, sve po zakonu kaže, jer su mu ljudi radili prekovremeno. Jednima prekovremeni sati a nekima prekovremeni na Burzi, Zahvalio bi predsjedniku na njegovoj " novoj pravednost" i hrabrosti.
Kako se nešto čudno događa u Sloveniji, koristio bi riječi Verbič Jerneja, urednika  Vala 202.  Slovenija je podjeljena na one koji mogu i koji nemogu dobiti parnicu.Čudno, svako sličnost je slučajna.
Diplomsko, diplomatsko pitanje a nije retoričko, kak će država sa 1185 otoka u EU ako sruše Janšu.
Petrica Skupštinar