Trnovita 2013 godini je kraj, ne ponovila se.
Moramo se zahvaliti sponzorima, suportu od velikih i malih. Troškove zaboraviti, vidati rane a plan za iduću godinu, staviti u božje ruke.
Sponzori.
      Jadransko osiguranje- sad više nije Moje osiguranje, nego je Vaše i Naše. Tako je na majici, na najmajici,prepuna certifikata.
Sva naša vozila opet smo morali osigurati u Vašem osiguranju, klupska, od poslovnih partnera pa čak i najsporija-bicikle. Kažu da je zakon takav.
Zadovoljni smo sa Jadranskim, njihovim novim pristupom, sa širokom paletom usluga. Moderno je sada reči, novim alatima.
  Poznato je da im sastav zaposlenika Jadranskog, prevladujući ženski, od vrha pa do onih koje su u najbližoj poslovnoj vezi sa osiguranicima.
      Metalci, oni su na liniji naših sportskih uspjeha ,međimurski, MIP Weyland d.o.o. i PANEX tim. Njih je lako predstaviti, sve što se treba od metala obje firme su na usluzi sa širokom metalnim programom.
   Posebno treba napomenuti, ekspeditivnost, isporuka robe odmah a još važnije u cijeni su najpovoljniji ne samo na ovom sjeverozapadnom dijelu Hrvatske već na cijelom teritoriju Hrvatske.
To može potvrditi poduzeće Leonardo d.o.o. koje koristi njihove robe a također je sponzor kluba. Na veliku žalost direktora Leonarda, jer kad zaškripi u blagajni kluba onda on uz kiseli osmijeh odriješi kesu da se ode na neku trku.
Ima još metalaca koji pomažu- Metal Gal Zagreb, poznata trgovina sa metalnom robom po modelu od igle do lokomotive, nema čega nema u njoj. Stoga kad zagrebčani obiđu cijeli Zagreb i ne nađu što trebaju onda ih na kraju martirija pogodi sreća da se sve to nađe u Zmijinoj ulici /Dragutina Golika/. Direktor je i ujedno sportski direktor kluba. Kad smo u Zagrebu, tu je i firma Strojopromet, najveća po artiklima obojenih metala.
Tu je i THULE bez kojeg ne bi bicikli sigurno stigli na trke, zastupnik u Zagrebu, Biolab.
Treba spomenuti i ne manje važni suport od poduzeća Tumir i njegovog direktora, Tomici, najveći dobavljać najkvalitetnije šindre u Hrvata. Dodaćemo i firme Konagra, Rasinja, Prizma, Agrokuća, Dens commerce.  U novije vrijeme uključila se jedna mesnica koja snadbjeva članove kluba sa kvalitetnim čvarcima.
Bez tih sponzora ne bi bi bilo ni rezultata. Posebno osvajanje AATC kupa u organizaciji Triatlon klub Trisport , CUS Udine i  HSV Triathlon Karntner.
TK Varaždin otišao je u EU.
Treba zahvaliti i Zajednici sportskih udruga Vžd, triatlon prihvaćen kao relevantan sport.
Na kraju sportske balade svima ugodni božićni blagdani. Sportašima izvrsna nova 2014 g. a poslovnjacima bolja od prethodne.