Subota, Jarun 27.09.14, cross triatlon, /plivanje 500m, 11 km mtb i 3 km cross  trčanja  /. Voda po organizatoru izmjerena temperatura 17 stupnjeva i to dan ranije a ispala je 15 stupnjeva. Pravilno mjerenje temperature je na tri mjesta i to na dubini od 60 cm. Zadnje dane bilo je oblačno i sa sitnom dosadnom kišom.
Kiša me ispratila iz Varaždina sve do Sv. Helene, oko 10 sati.
  Na Jarunu oblačno.  Plivalo se sa zapadne strane manjeg jezera na otok, izlaz iz vode pa optrčati suhu bovu i opet u ledenu vodu.  53 takmičara, mali broj, mogući razlog je hladna voda. Večina su bili u neopren odijelima osim najstarijeg tritalonca i četvorice mladića.
    Po izlasku iz vode u tranziciji, uzeti mtb i voziti po umjetnim preprekama na travnatoj podlozi, pa onda po šljunku pa u blatu, pa u brdo kroz šikaru po uskom puteljku i tako 3 kruga. Poslije mtb na trčanje po cross stazi, ukošena i blatna. Pred ciljem trčalo se dijelom asfaltom. Državni prvak apsolutno Elite- Krivec Matija, a u dobnim kategorijama Žic Vladimir, meni pripalo prvo mjesto u kategoriji M 60 i posebna medalja kao uzor sportaš- najstariji triatlonac.
T

slike

Zadnja izmjena ( Ponedjeljak, 27 OCTOBER 2014 15:40 )