Krećem na treći ino test ove godine. Usput da se pohvalim. Zaslužan sam za rast izvoza prema CRO statistici i rastu BDP-a, makar u statističkoj grešci. Trenutno vladajući, hvale se rezultatima iako meni nisu ničim pomogli niti su osmislili moju poslovnu strategiju, niti imaju moje znanje a ni moje vještine. Nameće se glupo pitanje što će meni nesposobni političari. Samo da radim za njihove plaće. !?'!?
Kao i mnogo puta prije, sportski put ujedno je i poslovni. Napravio sam dostavu mojih proizvoda poštovanom kupcu u Sloveniji i onda sam si dozvolio da se opustim i produžim za Klagenfurt.
    29.05. Klagenfurt, prvi triatlon ove godine u prirodnom ambijentu. Vrijeme ugodno, sunčano, plivanje u Wörthersee jezeru, voda na površini 19 a na dubini 60 cm, 16 stupnjeva. Istu temperaturu drži naša Drava. Tranzicija u sportskom parku /trava/, na deset metara od vode, netreba razbijati stopala po tvrdim podlogama. Bic staza je zanimljiva, sa opasnim zavojima i na jednom dijelu dvostruki "s" zavoj. Veće učešće sudaca od triatlonaca, otpale im ruke od mahanja žutim i crvenim zastavama. Staza za trčanje, dio po sportskom centru i dio po obali jezera. Malo sam potrudio da i na trećoj utrci ove godine, osvojim treću medalju.
Veliku navijačku podršku imao sam u svom sportskom direktoru kluba HSV-a, Hannesu a i iz konkurentskog kluba „Sport am Wörthersee-Velden" nije izostala od njihovog predsjednika Wernera Urana, koji me bodrio putem razglasa.
   Vratiću mu tu uslugu dolaskom 14.06 na težak olimpijski triatlon, Pago Velden.
Za treće mjesto dobio sam najmoderniju Light opremu- Globo Lighting. Za svaki slučaj i katalog, čega svega nema.
 T

 Galerija

Zadnja izmjena ( Četvrtak, 02 JULY 2015 17:09 )