Malo sam okasnio sa osvrtom na zadnje moje ovogodišnje takmičarsko proglašenje. Trebao sam prikupiti važne podatke. Rezultate, koje sad svi znate ali i sve one koji su bili suport u organizaciji. Ipak da se spomenu, apsolutni pobjednici na 3,6 km Lea Kos i Mario Horvat, na 7,8 km Danijela Krobot i Josip Lacković  i to sa 50 godina. 
Poslije europskih proglašenja, AATC i KTVR kupa, triatlonskih kupova, u oba drugo mjesto, na cross ligi Varaždin, opet drugo mjesto i sada prvo u kategoriji M 60/ 3,6 km/ na međimurskoj cross ligi-Globetka 2015 u četvrtom izdanju, sa progresivnim rastom trkača iz godine u godinu.
   Od 8 termina uspio sam nastupiti na 7, zbog klupskih obaveza prema triatlon klubu HSV Klagenfurt.
Utrka Globetka je u organizaciji AK Međimurje, izvrsno uhodane ekipe na čelu sa M. Dobšom, J.Božićem, D.Nedelkovskim, oni koji su meni vidljivi. Istovremenu su i takmičari kao i njihov predsjednik Stjepan Koraj.
   Zadnja trka bila je 14.11. Poslije trke, proglašenje na čakovečkim bazenima koji su sportski susjedi trkačkim stazama.
Dok su organizatori imali ugodnu dužnost da zbrajaju i oduzimaju naša trkačka vremena, mi smo se morali družiti i mučiti sa delicijama i tekućim pitanjima ako smo htjeli izaći pred glavnu osobu proglašenja koja nas je ovjekovječila. Dolje na članku je njegovo remek djelo.
  Osobno bih se zahvalio za sve nas trkače na organizaciji trke i završnoj svečanosti kao i na fotografiji koju je dobio svaki takmičar ponaosob u nekom kolu kad je bio na stazi.
 Cross liga Globetka 2015, vrijedna je spomena, organizacijski savršeno pripremljena, nije samo sportsko društveni događaj nego ima i prošireni obiteljski dojam. Takmičari su iz raznih sportova, iz šire regije /ima i stranih/ a na proglašenju su dominirali domaći prehrandbeni proizvodi, bolje je reći delicije. Sve u režiji samih takmičara, njihovih prijatelja i poznanika.
Redom ću ih pobrojiti, biću pristran na OPG -Ivanka i Mario Horvat Mali Mihaljevec, sir i vrhnje+ češnjak / trkači/. Kosana mast - Mario Sever i vino iz  Vinarije Danice i Borisa Novak /donio Božić Josip/. Za mene su to bili izvrsni suplementi za poslije trke. Ništa lošiji, dapače izvrsni dodaci za oporavak trkača, klipići 300 kom - Anica Vukelić-, razni kolači- Nina Dobša, Božica Horvat, Lidija Levačići. Ostali donatori su Cvjećarnica Iris Miklavec, Međimurje plin d.o.o., Izrada klišeja Vizija, Design studio Reci da, Vinarija Cmrečnjak / donio Ivan Goričanec/  te pokrovitelji Grad Čakovec i Međimurska županija.  Za jabuke neznam, ali su bile osvježavajuće na jesenskim kolima. Za kraj treba zahvaliti domaćici Vesni Patafta na njezinom trudu kroz sva kola i zadnjem na bazenima.
  Čestitke svima u organizaciji lige i trkačima, sa željom da od ovogodišnijh prebačenih 200 u sljedećoj sezoni prijeđu 300 takmičara.

Slike
T.P.

Zadnja izmjena ( Utorak, 01 DECEMBER 2015 12:11 )