Oblačno jutro i kišno nebo. Prognozeri su malo zgrešili, 03.07 umjesto oblačno suhog jutra pretvorilo se prolom oblaka kako sam se približavao cilju- Velenju. Utrka na samo 90 minuta vožnje. 
   Sportski kompleks za budućnost, velikih i brojnih utrka. Odmah po dolasku, naletim na svog vicepresidenta Hannesa. Iz Klagenfurta je dopratio dvadesetak takmičara. Zajedno smo otišli da ga upoznam sa Ninom Cokanom, prvog čovjeka Celjske ekipe koja organizira svaki vikend neko sportsko natjecanje od jednostavnih do najtežih multisportskih disciplina.
  Plivalo se u Velenjskom jezeru, temperatura 24 stupnjeva a zrak 17. Valjda je obrnuto, ne točno sam napisal. TE Šoštanj po potrebi zagrije jezero. To je najveća TE na području bivše Jugoslavije. Pored što proizvodi struju, zagrijava po zimi dva grada, Šoštanj i Velenje. Vidi snimku.
  Trka dobro organizirana, plivanje na 2 km, bivši model Bedevkovčina. 2 kruga sa sa skokom sa pontona. Trčanje iz vode do tranzicije po sečki. Da po usitnjenom drvetu. I onda veselje za mene, 6 puta voziti bic u breg, slično kao na Bledu. Trčanje, opuštanje oko jezera. Treći u kategoriji.

video       

Zadnja izmjena ( Petak, 08 JULY 2016 13:58 )