Pokrajinsko prvenstvo Koruške u aquatlonu. HSV mi je uplatio kotizaciju, pa sam sam, sa dobrom voljom otplovio do Magdalensberga 23.07. Kako je poznato dan ranije je bio crkveni praznik Marija Magdalena, te je ta trka vezana na taj dan. Očekivao sam istu ili još veću konkurenciju od prije tjedan dana u  Gösselsdorfu, jer je trka prvenstvo pokrajine /države/ Koruške. Malo Morgen bi otpjeval Ivo Robić. Moja konkurencija je zakazala i silom prirode / fizike/ osvojio sam dvije zlatne medalje. Jednu za trku, drugu za KTRV kup. Ujedno jedan sam od uzdanika HSV-a u KTRV-u.
Link: Halo 
Da budem iskren ni meni ne pašu sprinterske discipline.  Dan sunčan, bez vjetra, tako da se ovaj puta moglo mirno voziti bic ??? Plivalo se u ogromnom jezeru, promjera 80 m. Tri kruga po 180m i trčanje 4,5 km. I to je to. Da, iznenađen sam bio u čemu ćemo plivati. Za razliku od austrijanaca mi varaždinci /čitaj političari/ nismo ništa u stanju osmisliti /bezbroj upućenih pisanih ideja od mene/ na našem Aqua cityu.
Na vodenoj površini od 1 km2. Valjda jer ima previše vode, pa već godinama donosi gubitke i po neznam koji put, otkaze radnicima.
  Uz ove dobre pokrajinske vijesti, / Austriji ih ima devet i svaka ima parlament i vladu/- zlatne medalje, ima i dobra vijest iz Slovenije. Konačno se uređuje zadnjih 5 km asfalta od Dravograda do austrijske granice. Najgore dionice u EU. Na tih 5 km od potpuno novog auta kad ih se prođe, imaš auto star 5 godina.
Video,   slika   

Zadnja izmjena ( Ponedjeljak, 01 AUGUST 2016 14:37 )