Skupština  HSV Triathlon Kärnten održala se u Windisch-Kaserne, ta je vojarna u samom centru Klagenfurta i ima podij koji nije bio u vojarni za promociju Alps Adriatic
Sakupilo se oko 150 članova od 903, bila je više protokolarna i promotivna za postignute rezultate u sezoni. Malo je bilo skupštinara jer je bio petak 02.12. a i skoro dan Sv. Nikole. Neki su još radili a i treba sve nabaviti za nadolazeći blagdan.
       Službeni dio, o novim članovima i financijama i promjene u radnim tijelima trajalo nekih pola sata a onda je došao Sv. Nikola sa darovima /samo za takmičare koji su imali rezultat u sezoni, pola skupštinara/ i sa šest vrageca. Nastao je pravi urnebes od galame, cike i vriske, kad su vrageci počeli ganjati malu djecu. Ubrzo se stišalo. Prihvatili smo se ića i pića. Posebno mi je pala sjekira u med, kad smo prešli na kolače. Potamanio sam toliko šaumrola da dva dana nisam trebao blagovati. Od Nikole sam dobio neke promotivne sitnice i kvalitetnu vind jaknu, sa klupskom isignijama. A Skupština se odužila duboko u noč.

Slike,   video 

Zadnja izmjena ( Ponedjeljak, 05 DECEMBER 2016 17:18 )