Prime ministar jučer u Saboru branio je svog ministra od smjene, riječima iz naslova. I to javnost mora znati, reče. Doktor znanosti. Moram priznati nije bio ni malo anemičan. Ali.
Ne, skoro me impresirao, pa bih ga i ja zaposlio kako ga je Gazda zaposlio. Samo, Gazda nije zaposlio ministra, već mnoge od kojih je imao koristi. Pa i direktora Hrvatske poštanske banke. Banka od osnivanja, uvijek na dispoziciji povlaštenima. Služila je lupežima kao bankomat. Da, bankomat bez da se transakcije terete. 
  Teret se isporučivao poreznim obveznicima. Treba pogađati koja je banka bila najizloženija sa mjenicama Frankensteina. Pa državna, zato služe državne banke za državne tajkune.
Priča o najboljem financ ministru od postanka države, tako ga hvale njegovi. 
   Čudan ministar, stručnjak koji radi u firmi a ne zna da u firmi u kojoj radi, juri u bankrot. Još je na pitanje novinara kakvo je stanje u Frankensteina. Govori, da nema nikakve brige, Siječanj 2017. F. plaća svoje obveze, i nema poreznih dugova. Što je to, štiti Gazdu.
Sve je pokvario guverner, koji je nedavno izjavio da su svi sve znali od 2012. Mnogi smo vidjeli kako je expert financ ministar ćorav, kod zdravih očiju.
  Možda i nije, nego nije stručnjak ili......  
Kao šef nadzornog odbora u Hrvatskoj poštanskoj banci, uzima povlašteni kredit od 1,25 milijuna kuna uz povlaštenu kamatu. 
  Za neke u Saboru je to enigma, zašto uzimati kredit, ako je već imao 0,6 milijuna štednje u banci. 
Za mene enigme nema.    

Zadnja izmjena ( Četvrtak, 04 Svibanj 2017 13:32 )