Prekrasan dan 06.05. za razliku od naše prekrasne političke kaljuže. 
Fric je takvo stanje u svoje vrijeme prozvao balkanskom krčmom. Frica nema, nema balkanske krčme, kad se gasi svjetlo i onda nastane situacija, tko će kome. Sada je sve javno, bjelodano, i to pred kamerama. David Hume je to uokvirio u filozofiju principa. A komentator Goran Vojković je te principe pretvorio u sljedeći citat: više je poštenja i karaktera u zatvoru nego u Saboru.
   Ali uvijek ima svjetlost na kraju tunela /osim ako se jednom farba a šest puta fakturira/ pa ima izlaz. lzlaz je pobjeći, čak i od samog sebe.
Eto mene u Gösselsdorfu. Na najljepšem austrijskom duatlonu, brdskom. Proljeće je tu u začetku, jabuke i kruške tek trebaju procvjetati.
   Ponova sam se rodio, okruženje prijateljsko, sportsko. Poslije skoro godinu dana sretnem i mog sportskog prijatelja i konkurenta u M65. Prof. dr. psihologije Jan Jagodzinski, 1948, završenih 37 ironman trka. Srdačan pozdrav i razmjena kurtoazije, posebno se interesimo o zdravlju. I njega muče određeni problemi.
   Ove godine ima nas u pola od mogućih 200 duatlonaca, jer austrijanci imaju isti dan značajnu trku u multisportu. Trojica smo u kategoriji. 
Završio sam utrku, bilo je naporno, rebra su najviše sudjelovala u utrci. Brdsko trčanje očajno a na bic stazi, izdajnički vjetar puhao u prsa. Rezultat je lošiji za 6 minuta u odnosu na 2016 g. 
Pjesnički da se izrazim, razočaran sam izvedbom a zadovoljan uspjehom. Jan je imao blisku percepciju, bio je treći. No nismo bili zadnji. Obojica nam mogu biti sinovi, jedan odustao a drugi je zaradio 2 žuta kartona, draft je bio zabranjen.     
  Zadovoljan 2 mjestom, posebno start paketom i dodatnim na proglašenju.
 

Zadnja izmjena ( Ponedjeljak, 12 JUNE 2017 15:25 )