Na dan reformacije upriličena je podjela u 20 kategorija ceremonija proglašenja KTRV kupa u Klagenfurtu. Organizaciju podjele je preuzeo jedan od većih sponzora kupa, Hotel Sandwirth u samom centru grada. Osobno imam dobra iskustva sa hotelom, jer sam na trkama dobivao njihove nagrade, a za ovaj puta su nam priredili ugodno druženje uz manje pića a više ića.  
  Ceremonija je bila brza, proglašenje svih kategorija, apsolutni pobjednici, pa za kraj ukupni klupski pobjednici. Jasno ako je HSV Triathlon Kärnten pobjednik na saveznom nivou da je taj klub prvi i u svojoj državi- Koruškoj.
  Meni je opet / i 2016 g./ bila ugodna dužnost popeti se na postolje kao prvi, drugi poznata triatlonska legenda, sa završenih 34 ironman distanci Jan Jagodzinski /CAN/ te Hribernig Wolgang / AUT/ izvrstan trkač.   
  Pehar nije nešto ali je ove godine glavni sponzor Cocoon /dobro se pribilježio/ sa novčanim kuponom za kupnju opreme. Dodatak za mene je bio kupon za dvije osobe za ručak bilo gdje u Austriji agencije Promocije turizma iskoristiv do kraja 2018 g. 


Zadnja izmjena ( Četvrtak, 09 NOVEMBER 2017 03:01 )