Kamnik /SLO/ je određen za domaćina ceremonije podjele AAT kupa kod Triatlon kluba Trisport. Klub vodi apsolutni svjetski prvak sa Havaja, Miro Kregar. 
U kategoriji M65 nastupilo je 20 takmičara, na kraju sezone, Pichler prvi, drugi dr. Enrico Carella Trst. Od preko 1000 triatlonaca bio sam 9-ti apsolutno. 
Ove godine bilo je malo triatlonaca koji su osvojili postolje, jer se broj trka povećao a propozicije su ostale iste kao kad je bilo četiri trka od snivanja kupa 2008 g, do 2017 g kad ih je bilo sedam. Prvi puta je jedna trka održana na Rabu u organizaciji TK Rab, a preko aplikacije EU Fonda, koristeći moje licence i kluba TK Varaždin ušla je u AAT kup.
Za 2018 g. biće četiri države i osam trka, dodana je još jedna hrvatska trka u Opatiji. 
   Pored osvajanja AAT kupa za 2017 g. u svojoj kategoriji, osvojen je i KTRV kup. Prvi puta sam osvojio oba kupa. Prošle godine osvojen je KTRV kup ali sam u AAT bio treći. Nažalost, ne vodi se statistika da li je ikad koji triatlonac osvojio oba kupa. U četiri godine koliko nastupam za HSV Triathlon Kärnten Klagenfurt osvojio sam AATC tri puta a KTRV dva puta. Ove godine ukupno sam u Europi nastupio na 14 trka a na postolju bio 20 puta. Neke trke su se bodovale za oba kupa a neke su se odnosile na kup trke Austrije.  

link na TRI Austriawww.triathlon-austria.at

 

Zadnja izmjena ( Utorak, 21 NOVEMBER 2017 15:21 )