Svake godine, pa i ove imali smo Božićno druženje u sklopu godišnje Skupštine  HSV Triathlon Kärnten Klagenfurt
Ovogodišnje je bilo u znamenu godišnjica, oba moja kluba, spomenutog za njegovu 20 god. i TK Varaždin 10 god. Pored toga u iznimnim postignutim rezultatima, HSV je austrijski prvak, što i nije neka posebnost. Već, što je klubu nedostajalo dvoje elitnih takmičara.
    Austrijski prvak Lorber i olimpijka Perterer. Prvi je doslovce pregažen od auta, pukla zdjelica a Perterer je počela skupljati bodove za drugi olimpijski ciklus. Od njih dvoje klubu je donio bodove sa samo jedne utrke duatlonaLorber. I bez Gafal Wernera koji ove godine nije nastupio na Ironmanu Klagenfurt, a prošle je donio 200 bodova, od ukupnih 10 000. Ostali u klubu, njih preko 900 donijeli su pobjedu. 
   Ovogodišnjih nagrađenih bilo je 42 od mlađih uzrasta i 54 starijih kategorija.
       Skupština je bila više svečarska, pored nas klupskih članova, svečanost su uveličali mnogi uzvanici iz društveno-političkog života Koruške na čelu sa predsjednikom Koruške dr Peter Kaiser. Pa ako bi napravili usporedbu, za naše prilike, nezamislivo. Dakle Skupština kluba, jest godišnjica, ali na naše saveze ne dolaze predsjednici. A kad je već predsjednik došao čestitati klubu i uručiti nagradu bio je počašćen članstvom kluba, koje je rado prihvatio. 
     Sljedilo je druženje uz jelo i piće. Sve su priredili vojnici iz vojarne Windisch-Kasernegdje smo bili gosti u Ceremonijal dvorani.
Poslije druženja došlo je na red darivanje članova za uspjeh u bogatoj sportskoj godini za austrijska prvenstva, prvenstvo Koruške, svjetske trke, te za koruški KTRV i Alpe Adria kup. 
  Ja sam bio posebno apostrofiran, tri puta su mene spominjali ali i Varaždin. Prvi puta da je netko osvojio oba kupa, KTRV i AATC. Pored zvaničnih darova, svakom prema zasluzi, dobio je vaučer za sporstku opremu u Giga Sportu, Meni su dali dva.  



Zadnja izmjena ( Nedjelja, 10 DECEMBER 2017 09:01 )