Pritisnut raznim obvezama, osobnim i poslovnim, morao sam pobjeći od sebe samog.
Poslovnjacima sam ovih dana najčešće na poziv, neozbiljno odgovarao da nisam pri sebi. Ko je razmel dobro, ko nije, bio je u trilemi. Ko i Haso koji nije bio siguran zbog kojeg razloga ide kod Hase, zbog njega, zbog Fate ili zbog kahve.  Moje objašnjenje je lakonski opravdati, ako nisam doma, nisam pri sebi, tj na putu.
Spomenuti moji razlozi dodani su problemi nesposobnone naše vodeće ekipe da vode državu.
Bio sam prisiljen da odlutam kao dementni starac. Lutajući pitoresknim krajem obojen jesenskim bojama, zalutao sam u svoju šumu u bazni logor.
   Ovaj puta odredio sam da dobijene juneće ćvape iz susjedne države pripremim na prokromu. A gljive da zaboravim. Međutim priroda i moja šuma me nagradila. U samom logoru me dočekala golubica a ispod moje bukve /visine 25m, koja mi daje ogromnu količinu pozitivne energije/ bilo je polje crnih truba. Prošle godine ih nije bilo a ove ih ima sa kosom kositi. Dok su ćvapi cvrčali, bacio sam se na trening gađanja.
U povratu doma nabrao sam podeblji naramak truba i košaru kestenja. Nažalost moju, sunčanice još nisu provirile. 
Ove godine nisam naišao ni na jednu zmiju. U Večernjaku neki nadobudni znanstvenik, točnije prirodnjak Buljubašić iz Zgvozda tvrdi da su se pojavile nove zmije koje liče na poskoka. Njegovi bi mu rekli jado jadni, neotrovna smukulja, ima ih po cijeloj EU, glava od bjelouške ali nema roščić a tijelo od poskoka.

Zadnja izmjena ( Ponedjeljak, 15 OCTOBER 2018 04:51 )