Liga je završila u osvit Martinja, pokrstili smo staro vino još jednom, uz dodatak zvan pivo. Prilog je bio "međimurski stl, delicije, kosana mast, razni sirovi koje su pripremile vrsne domačice.

Pokrovitelji lige su bili: gradsko poduzeće Ekom -Stadion; međimurska županija, Grad Čakovec
Sponzori po kolima:
1.restoran kristal Čakovec
2.Cvječarnica Iris Miklavec, Ambijenta d.o.o., Obitelj Jambrošić
3.Međimurska pivovara Lepi dečki Čakovec
4. Franjo Dujić prvih 50 godina
5.Međimurska pivovara Lepi dečki Čakovec
6.Turk Davor, dao kčerku zetu
7.Carlsberg, Sirc Marijan
8. Proglašenje: Industrial bar Metalac, Duos d.o.o., Mesnica Mihalić, Iris Miklavec, kolaće i ostale delicije doprinos trkaća.
    Kako svake godine raste broj trkaća, Bazeni viša nisu bili dovoljni pa je organizator promociju završetka lige i podjelu nagrada preselio u Industrial bar Metalac. Meni je to bio povratak na mjesto "zločina"
    Nekad ponosno mjesto crne metalurgije Čakovca, Metalac. Direktori su mi bili poslovni partneri, ujedno i ugodno društvo kad smo se zajedno vraćali sa poslovnih putova iz Maribora na druženje u Jeruzalem /Ljutomer/.
Otišli ujutro, vratili se ujutro a posao obavljen. Nema starog društva a niti Metalca.
Uništen je glupom i nerazumnom državnom politikom da se više ne posluje sa bivšim poslovnim partnerima sa istoka. Ponajviše sa SSSR-om. Mogli posmo poslovati sve do danas, a sve što se proizvelo, sve se prodalo i kroz kliring naplatilo, najčešće naftom.
Niže spomenute tvrtke davno su propale a Hrvatske je još par godina iza njih naplaćivala kliring od SSSR-a. Na žalost istu žalosnu sudbinu zadesila pored Metalca, Prvamajsku Zagreb, Jedinstvo i mnogo sličnih a sada broje zadnje dane Uljanik i 3.maj. 
  Sve manje crne metalurgije u Hrvatskoj, crno nam se piše.
Liga Globetka imala je 8 uzbudljivih kola. TK Varaždin je dao tri trkaća. 1 mjesto Tumpić u M70, isto mjesto Pichler u M60 i u istoj kategoriji Z. Sir 5 mjesto.   

Zadnja izmjena ( Utorak, 04 DECEMBER 2018 19:23 )