Najbliži dan sv. Nikoli HSV Triathlon Kärnten organizira Božićni party i Skupštinu. Petak 18 sati. Druženje povodom osvajanja klupskog šampionata Austrije do mnogih osobnih poduhvata u raznim disciplinama triatlona i multisporta. 
     Moj poziv je bio za AATC i KTRV kupove i zbog halfa. U klubu je bilo 122 takmičara koji su se ove godine penjali na postolje. Svi su nagrađeni bonovima u € i raznom opremom, koju su nagrađeni sami mogli birati. Odabrao sam košulju sa logom kluba i kvalitetnu wind jaknu. Za rezultate sezone, na sceni dobio sam putni kofer. Možda kao otpremninu.
Mjesto održavanja bilo je u Khevenhüller-Kasernen, baza padobranaca. Vojni kuhari su pokazali svoje vrhunsko kulinarsko umijeće pripremom purećeg Cordon Bleu. Osim CB-a bilo su servirana još tri glavna jela, među njima ubitačni Loco Moco i raznih priloga i salata. CB je bio toliko dobar da bi ga uzeo tri puta, međutim podmetnuli su mi minu  iznenađenja. Mladi krumpir, veličine oko 2 cm /svaka čast, kako se neka vojska hrani/. Tako da je po meni zvijezda večeri za večeru bio krumpir.
Od pića bijelo i crno vino. Samoposluga, točenog piva. Crno je bilo druga zvijezda večeri, nije bilo ograničenja u degustaciji. Ostala piva bijela, radler i sokovi nisu baš bili omiljeni.
A slastice, to je bio izvrsno obavljen posao od klupskog ženskog dijela. Posebno hvala gospođi Viktoriji za njezine šaum role punjene sa kremom i bjeljankom. Bilo je torti i jedna posebna voćna pita. Dotukao sam se 5 šaumrolni a pite nisam ni brojio.
Za kraj što reći, cijelu godinu smo bili šampioni pa smo i šampionski slavili uz koncert mladih muzičara..

Zadnja izmjena ( Ponedjeljak, 24 DECEMBER 2018 05:18 )