Najpoznatiji šef svjetske PR agencije odvalio je danas da ne zna što je politička ekonomija, hrskavo-promuklim glasom, ali da istu može predavati na Hajvardu, Jaleju, Bokoniju, Oksifordu, Kemibriđu... Ali zašto je ispustio Sorbonu ili London SOE /4 Nobela/.
Izjavu je dao na pitanje zašto je dao 5 milijuna kuna mimo zakonskih propisa, a na što je jučer upozorila Državna Revizija, grad Zagreb.
  Budući gradonačelnik države, rekao je prvo da ide delati a za rasprčkane kune ništa ne zna. Novinare je uputio na neku njegovu gradsku ministricu, da nju pitaju. Iako stalno tvrdi da se u Zagrebu ne može golub pakakati a da on za to ne zna.
A da je to stvarno istina, mogu i ja svjedočiti.
 Bio sam jednog petka na davanju leukocita u Petrovoj 3 i nas trojicu je na jednosatnom izležavanju zabavljao Radio 101 slušajući emisiju S gradonačelniko u eteru. Gost je bio supermen Zagreba. Ja malo dodam soli emisiji, nazovem mobitelom 101-nicu i kažem da ima jedna rupa ispred ulaza u Petrovu 3. Odlučno sam primijetio da je to sramota za Zagreb. Naš junak se, kao oparen, počeo se braniti i rekao da će njegovi dečki još danas to zakrpati. Jasno je da se cijela dvorana valjala od smijeha, tehničari, mi leukocitaši a i oni koji su davali punu krv.
   E sad dolazi najvažnije, kad sam ispunio svoju obavezu davanja, častili su me sa škarpinom koju sam zalio sa pivom.
I tako ja izlazim iz parkinga Petrove 3, kad ono asfalteri krpaju rupu a naš junak nadgleda radove i ja sam to snimkom ovjekovječio. 
    Još jedna zanimljivost danas su u Zagrebu poslije deset godina odgađanja konačno su otvorili najmoderniju žičaru za Sljeme. Nejasno je, kako netko ko zna kad se neki golub pokaki a da ne zna da je bilo otvorenje. I pustili su ju u pogon bez njega i bez rezanja vrpce.  

Zadnja izmjena ( Četvrtak, 07 MARCH 2019 06:12 )