Premijer je ozbiljno odlučno i snažno postao nervozan. Predložio kuma za ambasadora. Prijavili ga. Nažalost u sukobu je. Istina, nemamo zakona i pravilnika da li je dozvoljeno rodbinstvo, kumstvo, tazbinstvo... napredovati. Zašto ?  Može se muljati. U kosoj rodbinskoj vezi /nije kosi padež/, zaposlen je brat supruge kod brata Šuice na jednom aerodromu. Tu je u jako teškom sukobu interesa. Pa je komentirao da neki nisu svjesni gdje žive. Posebno oni iz minkenske bojne.  
   Na N1 Sunčana Glavak, sonornim glasom sve egzibicije premijera branila po modelu pa i oni su, upirući na Milanović-Klisović. Izgleda da zakonska regulativa EU i sve manje lovice za podijeliti, ima previše kandidata, pa su se sad počeli uzajamno natjecati tko je bolji u uzimanju. 
A presica da će učiteljima dignuti 100% plaće. Kao premijer, treba biti državnik a zajebanciju, sarkazam, ironiju, neka zadrži za neka druga druženja.
Da ponovim slučaj sa Winston Crkveni breg. Danas mu na HRT 2 ide biografija. Poznata je fraza-ponuda Englezima za ll svjetski rat. Krv, suze i znoj. A kad je bila opuštena atmosfera kao sa poznatom aristokracijskom damom, onda si je dao oduška. Moram ga još jednom objaviti. Priđe Churchill dami na nekom primanju i zapita. Da li biste zadovoljni da se malo družimo. Dama ga hladno odmjeri od pete do glave, dok je on pokušao uloviti balans, prsti-pete. I kaže, bojim se gospodine da vi to sada niste u stanju. Draga moja gospođu ja ću se sutra biti trijezan a vi ćete i sutra ostati ružna. 
  Ako nema novaca za učitelje a za sve druge je bilo, a kako nemamo uređenu državu, nego se daje onima koji su sigurni glasači pa državna kasa dođe u problem.
Prijedlog je da se smanje plaće u izvršnoj vlasti da se neravnoteža u procjeni radnim mjesta dovede u red. I tako im je plaća samo tringeld. Putni računi, dodaci, badava vožnja, badava parking, a ima i badava klope, kako kaže bivši sa mali milijunom potvrđenih optužnica. Kad su ga pitali odakle silna imovina, rekao je od putnih naloga a to sudski vještak nije uzeo u obzir.  
  Jedna učiteljica je rekla, njihov jedan putni nalog moja mjesečna plaća.

Zadnja izmjena ( Srijeda, 25 DECEMBER 2019 14:34 )