https://www.youtube.com/watch?v=m8m2BYv02Nw
U Sabor dolazi zakon o praćenju građana. Zašto se muče, troše novac i svoje dragocijene vrijeme. Pa prate nas i bez zakona. Prije par mjeseci izbila je afera o praćenju 4 ženskih osoba. Kad je krenula krimi-obrada, praćene žene, sve su izjavile da su dale pristanak !! da ih se prati i kontrolira. Nema kaznenog dijela, na hrvatski način.
  Čitam ih ko otvorenu knjigu. Ti koji su si umislili da bih im ja dao pristanak da mene prate, varaju se. Moj odgovor na ovakav sramotni zahtjev bio bi kao i starog Solunca: kad sam se ja borio, oni su tada jeli pačja govna misleći da su dudinje. Skupio sam knjige ali ne u metrima kao novopečeni lovatori, koji nisu te knjige ni pročitali bitno je da ih imaju biblioteci. Sve disidenti, od Štajnera, Baranovskog......do prvog odlutalog agenta poznate zapadne agencije koji je umro prirodno na Kubi izbjegavši prije toga nekoliko atentata.  
   Taj virus se dotepel iz Rusije, Hazjajin zarazio Broza, malo se pritajio, pa je sad evoluirao i opet buknuo. Protiv tog virusa nema lijeka ni cijepiva ali karantenom na ljudsku glupost može se pobijediti.
  Kako smo jako dobri sa USA / eksteritorijalna smo 51 država, tako sam ja shvatio neke naše/ neka umjesto aviona daju program koji ciljano prati osobe, netrebaju pratiti svih 333 milijuna ili koliko ih već bude sada ostalo.
Ima i tužnih vijesti. Predsjedanje EU, ništa, to je teorija zavjere. Upao virus. Upada odmah Njemačka. Slično kao i izvještaj GRECA o korupciji u Hrvatskoj, zbog prevoda se čekalo 6 mjeseci a COVID 19 je to lijepo prebrisao. 
Malinice fučkica moja.

Zadnja izmjena ( Četvrtak, 09 APRIL 2020 18:32 )