Presretni su otišli sami. Najgori sastav Sabora od kada ja pamtim. Dakle i od onih socijalističkih. Nikada sabornica u svojoj povijesti nije bila toliko dupkom prazna.
  Rastali su se a da nisu donijeli zakon o obnovi Zagreba. Skoplje je 1963 za mjesec dana očišćeno, sve / bila je totalka/ i smjestili privremeno 100000 ljudi u montažne objekte. Zagreb čak nema ni Zakon ali ima još šute. Prošlo je 60 dana, neki još nemaju ni toplu vodu ni dimnjake. Zakon tek ide u raspravu.
 Tu se nema ništa na brzinu zagrabiti, tek kad se bude dijelile koncesije za obnovu.
 Pokazali su pravo lice, grabež i lov na fotelje. Vladali su sa preletaćima okretačima i žetončićima a posebno Uskočkim pacijentima. 
Vladajući su bili dno dna političke agende. HNS je bio izabran na listi SDP-a i prešli su u tabor HDZ zamijenivši MOST, odmah dan nakon kad se je u Saboru predsjednik HNS Vrdoljak derao iz klupe na Plenkovića, lažete, lažete. Gledao sam tu scenu uživo. Dno DNA. Radi se o prevari birača, o trgovačkoj politici. 
   Mnoge će iznenaditi, po meni je bio najbolji Pernar, kao bolničar imao je zdravo razumske diskusije u vezi monetarne i financijske politike. Bulj je isto bio dobar i još poneki, ostali skoro pa ništa. A neki sramota ljudskog roda.
  Vlada?  Hm, Riječ korupcija bi bila Majka Terezija. Dokaz. Pogledao sam papire od ministra Hvaljen Isus....., nema tu ničega sve je u redu. Dokaz ministar Marić.... A gdje su. Poslani u Sabor da se nam smiju u lice poštenih poreznih obveznika. Dokaz. Zakon o Agrokorpi bio je gotov u 5 minuta a pisci su bili i realizatori. Legalno uzeli lovicu, putem zakona.   
Bio sam kritičar Milanoviću za njegove Vlade. Moram se ispričati. Ovi su van konkurencije. U smislu reformi i gospodarstva i rasta BDP-a. Bernardića ismijavaju, Glavak ga prozvala klaunom. Glavna premisa je, zamislite si da je on premijer, nesposoban je. Pa sadašnji premijer nikad prije nije bio ni vođa pjevačkoga zbora u svojem hodniku u Briselu. Toliko je sposoban da je svake godine za Božić kupovao INU. Do sada ju je uspio kupiti 4 puta. To su činjenice od kojih bježe ko vrag od tamjana.  
Plenković kao pop Dukljanin stalno nešto nabraja, tvrdi da su kvalitetno odradili mandat  i sva su obećanja ispunili. Točno, evo činjenica, reforme su sve proveli. Za sebe. Najveća im je bila što su mjenjali kamatu u starim kreditima za manje. Recimo Slovenija se zaduživala po 1% mi po 3%
  Rast BDP-a obećali, odlučno i snažno od 5% a nisu dostigli ni 3,5% koliko im je Milanović ostavio. A stalno su ga pljuvali.
Uredno su uništili strojogradnju i brodogradnju. DIV tu ne trebaju sebi pripisivati jer je privatna firma. Uredno su gledali kako propadaju državni udjeli u 3 maju i Uljaniku.
 Domaće prozvodnje skoro pa nema. Dokaz uvozimo oko 85%  tehničke robe a poljoprivredne 60%. Razumijem banane ali blitva, šalata, brokula.... sramota. A izvoz, e tu smo svjetski prvaci, trupci idu ko alva a istovremeno uvozimo namještaj od istog drveta,
   A zašto je to tako, jer je fotelja sigurna i može se bacati pijesak ljudima koji ne razumiju ekonomske kategorije. Kod nas je država u 80% poduzetnik.
Jebeš poduzetnika koji na jednom prostoru vlada sa 80% a kasa mu prazna, Ne samo to nego u pitanju su plaće, penzije sadašnje i one koje su udrugom stupu. Na svjetskom tržištu taj je poduzetnik ocijenjen sa smećem. Dokaz, krediti se dobivaju po najvišim kamatama. 
  Zadnje zasjedanje Sabora, doneseni nekakvi zakoni zbrda zdola a predsjedniku Sabora za dugo sjećanje, Maras se obratio sa riječima: Plenkoviću, čujem da se bavite alpiniznom i darovao mu alpinističku kacigu. U stvari je bila građevinska.  
 To je zbilja, Imaju što gledati iz EU. Konačno, ocjene stižu. Najgore predsjedanje Europom do sada.
Nije moja ocjena već ju je dao Politico.