Nisam se imao namjeru miješati, kao polupismeni ekonomista ali još uvijek kao zaduženi premijer u šjeni dok me ne smjeni birokracija iz EUluxa. Budući su sve moje procjene došle na vidjelo, odnosno bile izrazito točne,fijuuu i pljus mene šakurda veličine kao od Sonija Listona. Nisam spomenuo moju staklenu kuglu, bi vraga ja tak točno pogađal, naime sad su i poznati iz svjetskog biznisu počeli spominjati uvijeno 1929 g. Dok iz EU pripremaju puč protiv mojeg integriteta, dobio sam poruku da ne širim crnilo u eurozoni.
E da, zluradi bankari iz Švice sad istu pjesmu pjevaju po mojim notama.To mogu jer nisu, gdje, pa u EU. Naročito sada kad su se dobro pripremili za nastupajuću zimu, kod nas se to zove zimnica. Možda se kojim slučajem, moje drage i moji najdraži sjećate kak je njihova valuta počela ničim /EUR/izazvana, rapidno rasti. Šapne mi staklena ljepotica da budem i malo ozbiljan i da ne podvaljujem/ uzela je lik Raquel Welch iz mlađih dana, istina zastao mi je dah/. Tako švicarac raste i udari aututohni narod sa državom u kuknjavu, nije lako kad ti je nacionalna valuta jaka, pada konkurentnost, nema izvoza, turisti ne dolaze itd /znam jednu državu veoma velikim ugledom u EU koja isto ima jaku valutu. Da Švicarcima pomognem, ne nama jer ovi naši sve ZNAJU, pošaljem im emajliranu poruku u UBS-u štediše svega bijaše a u radiše još više. I gle čuda dođe nam anđeo, taj verbalizam sam ukrao od mog šul-kolege iz osnovne i radin Švicarski narod krene u šoping po dragome kraju oko Švicarske, još veća vriska od državno nadležnim. Da ali uvijek je taj ali, država im pa čak i njihove banketine kupuju za svoju valuticu tuđe valute. I ništa, rekli bi Bosanci, spade ćuna ko izdušena zračnica pa do ljetnih ferija Švicarci i netrebaju ništa raditi. Uhvatili se mog mota, ko zna njemu dva i djevojka.
Tja kad je EUR-o fuć, tu ni ja nemogu pomoći, jer nisam super Mario.
Domaća zadaća.
Mi smo na sve lijepo pristali, naročito na poglavlje 23, no ja sam bio glas iz budućnosti i dogovorio da nas se NE prima da 2015 g.
Sjećate se, da sam se truckao na biciklu do Bruksulexa a zašto 2015, pa onda neće biti EUROZONE,možda ni EU, a može biti i da neće biti nas, to je napisano 20.02.2010 pod egidom Til Ojlešigel se vraća kući.
E pa sad se neka hvale oni koji su deblokirali pregovore a usput nisu objasnili kako će to pristupanje biti u Treaty. Imaćemo pristup fondovima KAD PRIJAVIMO PROJEKTE, za to vrijeme će proteči puno vode Dravom kad dobimo lovu, a istovremeno sve financiramo SAMI, ali ćemo PRISTUPNICE PLAĆATI ODMAH. Hiii,hiii, svakako,dakako,svakako. Da li će odgovornost biti sam formalno-verbalna.
Zašto spominjem area 23, bolje bi bilo da smo nešto smutili u area 51.
Sjećam se jedne saborskog propitivanje naše odlažeće premijera, već plačućim glasom na neugodno pitanje odgovara da Hrvatska ima veliki ugled u svijetu, ak bi lagali. Naime koliki je naš ugled, nismo pozvani na podjelu plijena u Švicarsku oko libijske nafte kao članice OTAN-a, pa čak imamo i zamjenika glavnog tajnika OTAN-a poštovanu bivšu ambasadora u USA. Nismo kao članica pozvani ni kao promatrač. Lijepo.
Idemo do Grčke, ne prije malo samohvale, plus moja staklenka.
Zadnje obveznice, državne prodali smo sa prinosom 6,75 a i djeca u vrtiću znaju da je 7 %, uzbuna. Odluka naše vlade je da se do kraja godine ne zadužuje, ali kako je javni dug poskočio ili odskočio prema BDP-u sa 40% na 60% imamo prinos 8,8. Ja sam bi skroman pa sam pod Naslovom 15.0 izračunao 8 %,bio sam đentlemen prema premijeru i ministru financija, malo sam im dao popust na ljepotu. Toliko o znanju spomenutih gospođa.
Završimo sa Grčkom, bez referenduma dobili su Vladu koja mora sprovesti odluke EU, odnosno osovinu Merkel-Sarkozy, toliko o demokraciji, kao da area 23 više nije bitna. Pa i nije, oboje koje pokušavaju spasiti eurozonu i tako malo odlučuje za to su zaduženi Goldman Sachs i Bilderberg grupica.
Da dokažem svoju tezu, odputujmo ali samo mislima do Italije i eto nas kod Super Maria.
Navodno je i u Italiji treba provesti referendum, mislim da dobiju legalnog premijera, a ne dobili su bez demokratske proceduru oktroiranog člana Bilderbega, čak je jedan od glavnih njihovih ekonomista-B., ali Monti nije Super Mario. Je Mario.
To su naše novinarske neznalice pobrkale Maria sa isto Talijanom Mario Draghi kojem je priznat špicnamet Super Mario a dobio ga, jer je on uveo Italiju u eurozonu uz još neke ekonomske egzibicije. Bio je direktor u G.S. a trenutnu je šef ECB-a jasno u Frankfurtu. Ako se neko sjeća kad sam u veljači napisao da je kandidat za ECB spakirao krpice-Axel Weber nije htio biti grobar eurozone i rekao čao ragaci, e onda je uletio Super Mario.
Pa što nam ta saznanja govore, oni koji upravljaju ovim jurečim zrnom pijeska u svemiru, udružili su svoje beskrupolozne veze da svoje bogastvo spase pod svaku cijenu. I to je demokracija na njihov način.
A HDZ plaća reklame za ulazak u EU i hvali se pregovorima. Zanima me ko će za sve to odgovarati, jer se svi koji su se umislili da će za nešto odlučivati u EU, neka si izbiju te dječje bubice iz glave.
Pa nemožeš postati Super Mario na silu, ali se može sa govornice izdeklamirati-nećemo crvene, nećemo više ići pitati u Beograd, nećemo ovo nećemo ono ali se ide pitati u Bruksules da li možemo malčice zaštiti INU. Odgovor je poznat iako još nismo u EU, ali smo podanički mentalitet zadržali. Tako je to kad je multilaterala samo na punom i bogatom stolu a onda ti isti okrenu okrutno leđa, kad nešto trebaš i legalno je. Istovremeno stiže upozorenje da će se sva lovica upucana u brodogradilišta morati vratiti. Tu se netrebamo brinuti ona će to lako vratiti a ako neće moći proći/ non pasaran/ država se platiti vratiti tu lovicu i platiti kaznu. Molim lijepo to smo potpisali u Treaty. Istovremeno u EU države spašavaju svoju autoindustriju.. Čestitke na izvrsnim završenim pregovorima.
Netko se umislio da je Super Mario.

Zadnja izmjena ( Četvrtak, 24 NOVEMBER 2011 06:46 )