Nisam se mislio javiti u vezi otkazivanja zadnjeg kola Zimske lige. Jednom sam nedvosmisleno zauzeo stav da se u sportu javljaju nekorektnosti/nema veze sa Zimskom ligom/ i to je rezultiralo da su se počeli javljati bolesnici, pa se nisam  štel mešati u Prigorcu. Ipak je to stvar organizatora.
No povod je i to me ne veseli, dapaće rastužuje da se energija rasipa na osobne uvrede.
Moj je stav da je otkaz trke 17. 02.13. greška organizatora. Veliki sam formalista, očekujem da onaj koji se nečim bavi da i to obavi odgovorno i kvalitetno. Slažem se sa "Tihom", propozicije su jasne. Takmičari ne bi došli da nije trka zakazana. Kako se kolegama iz Slovenije ispričati.
Osobno bi provjerio stanje ceste jer je opće poznato da se više ne čisti odlaskom vojske sa vrha Ivanščice, ali bi u nemogućim uvjetima imao rezervnu varijantu. Nije da se miješam u odluke drugog kluba ali šteta bi bila da se prekine tradicija. Pored formalizma, posebno cijenim tradiciju. Osim toga to je trka koja daje određenu draž i kvalitetniji trening nego u nizini.
A ja, ugodno sam proveo nedjelju jutro. Kad su se trkači razišli ja sam dva puta od pila otrčao/ odplazio po prtini/ do Žganog vina, vraćajući se po 10 litara dopinga. Eto odao sam sad tajnu. Na svaku trku krećem sa dopingom- Žganim vinom.

Petrica Vinkač

Zadnja izmjena ( Ponedjeljak, 18 FEBRUARY 2013 19:02 )