Nije Kladuša već je kao K, Katar.
Loše, loše i loše ali ima nećeg dobrog, portali procvali od, Igor Vori funny foul. Neki su uljepšali zahvat kao štipanje za stražnjicu. Je, da nebi, to je stari trik od šabačke Metaloplastike, kad je žarila i palila Europom, nekad. Sadašnji trener Zagreba je igrao za nju. Kod njih nisi imao što raditi u šestercu. Izletao si drugom kozmičkom brzinom. Eto i Vori je poslije zahvata, potapšao prijateljski Petrusa i rekao mu da stavi suspenzor /borilačko pomagalo/ ali naopako. 
  Šalu na stranu, tekma sa Brazilom pokazala je zašto mi stalno gubimo od Francuza. Nisam neki rukometni znalac ali lako je bilo uočiti da tri Brazilca u napadu igraju protiv naših šest. Dokaz ? Pa zabijali su nam golove ko od šale sa isključenim igračem. Parirati takvoj igri, samo sličan tandem Balić-Sulić. Opet dokaz. ?
  Onaj najsmešniji gol od Gojuna. Kontra naša a cijela dvorana stoji, suci stoje, Brazilci stoje, mi stojimo, Vori stoji na šest metara, oko njega dvojica Brazilaca, stoje. Kud će sa loptom. Ko mala djeca u vrtiću parabolom doda Gojunu loptu, koji isto stoji, da i zabija gol jer golman isto stoji. Što će kad je na streljani.
Dokle će nas vaditi kontre, krila i raspoloženi golman.
   Gdje je greška, trebalo je igrati kao protiv BiH. Ali onda je igrala druga postava. A zašto su Brazilci bolje igrali, čista fizika. Trošili su tri puta više Kj. nego naši. Na terenu je to izgledalo ovako. Dodavanja naša, bila su da lopta putuje 4-5 metara, i naši su stajali, nisu mogli stvoriti višak igraća. Opasnost za presjeći dodavanje. Sa stanovišta štednje energije izvrsna igra. Dok su Brazilci puno trčali, trošili velike količine energije što je iracionalno ali efikasno za igru, "križali" se, njihove lopte nisu puno putovale / nemože se presjeći/. Dodavanja su im bila što kraća i u svakom tenutku su imali viška igraća.
   Imali smo laganu skupinu i odmorili bitne igraće, e pa sad treba igrati, da nas netko ne rastrubi.
T