Tu je sve počelo, izgleda da će tu i završiti. Kad smo sedamdesetih cirkusirali na Dravi, triatlonom i kvadratlonom, a da nismo znali za te sportove. Slučajno sam se našao na Bledu. 1980 ? ili kak Miro tvrdi da je to bilo 82. Uglavnom prvo službeno prvenstvo države Slovenije bilo je 84. Ali prije toga jedno muško društvo je znalo za triatlon i treniralo na Bledu. Pa sam se ja uvjerio da je to sve skoro isto kao i naše cirkusiranje na Dravi .
Jezero je toplo, iako je kasno ljeto i kiša je padala dva dana ranije. Toplo jezero ali i topli zrak jer se okolni bregi kupaju na suncu. Glavni sodec Mitja je izmeril vodu, 23,7 stupnjeva. Pretoplo. Toplo je i na bicu a i na trčanju. A kak je bilo onima u Podersdorfu, kad je bilo toliko odustajanja!!!!. 
  Za mene trka, najteža, 6 krugova sa bicom i moje veselje, uspon od jezera na želežnišku postaju. Uglavnom, uspio sam 6 puta okrenuti bic i uči prije limita u tranziciju za trčanje. Malo trčkaranja po asfaltu, poslije sam čutil noge od tvrde podloge. U kategoriji treći. Kući pjevajući. Pardon do Trojana. 6+1 krof i onda dalje pjevajući.
   To mi je bila treća teška utrka u 14 dana.
Sada se zamaram odmorom i čekam 08.10. KTRV-Cup-Siegerehrungen in Klagenfurt/Sandwirth a poslije još jedno 05.11. Siegerehrung / ceremony Alpe Adria - Triathlon-Cup in / at Klagenfurt.
Ima i komentar na stranici HSV Triathlon Kärnten: Den sechsten HSV-Stockerlplatz sicherte sich unser Oldboy Teodor Pichler bei den M-65.

 video

 slika

Zadnja izmjena ( Srijeda, 28 SEPTEMBER 2016 08:11 )