Poslije izvrsne političke taktičke geste u Ukrajini i odgovora ruske strane usred Zagreba, da će se pamtiti ta gesta kad će se dijeliti poslovi. A naš hrvatski odgovor je bio. 
Svi junaci nikom ponikoše.  
Moj komentar. Ekonomija će trpjeti. I ftičeki /14.02- Valent/ znaju da mi tehnološki proizvod za osvajanje svjetskog tržišta nemamo, ali bi sve što proizvedemo, mogli prodati. Samo u Rusiji. Da budem malecko zločest, sjećam se naporne izborne kampanje kako su bivši otjerali 100 000 mladih iz Lijepe Naše, za 4 godine. Naspram ovih sadašnjih to je ništa, jer su trenutno vladajući uspjeli otpraviti 65 000 mladih. Već imaju izvrsne rezultate.
  A što reći o prof. Đikiću. Reče mu premijer da može ići jer je Lijepa Naša slobodna zemlja. Kad su ju anemični oslobađali. Dobar esej je napisao G. Vojković o profesoru. Fale neki važniji podaci u njemu. Da je poslije 4,5 g. diplomirao i da nije mogao dobiti plaćeni staž. Svi koji su ga tada odbili / 10 odbijenica/ učinili su mu veliku uslugu, jer je otišao i napravio svjetsku karijeru. Važan podatak je da postaje član Leopoldine, 2010 g a HAZU ga iste godine odbijaju. Onda pored te blamaže na vidjelo izlazi da prof. Đikić ima duplo više citata od 18 akademika medicinskog razreda . 
Mala digresija, HAZU ima više članova od besmrtne francuske. ?
    I tako prof. Đikić ima ime u svijetu. Ima anegdota, Nijemci jedva dočekali da im dođe neko tko je marka, brend. Ako bude istraživać kod njih, rekli mu da neka traži toliko novaca, da ga neće biti sram. Od tih njegovih novaca u Lijepu Našu u Laboratorij za istraživanje tumora završilo 1,6 milijuna kuna. 
Prof. Đikić više nije profesor na splitskom Medicinskom fakultetu. Otjerali ga. Potrebno je spomenuti da honorar za predavanja vraćao natrag fakultetu i da je troškove dolaska sam snosio. Otišao nam vrh naučnog dostignuća a ostali plagijatori. Izvrsna trgovina.
   Što reći za zaključak, nemam riječi. Otjerati takvu osobu. Pa tko će ostati. 
Kad zadnji vrijedan i koristan ode, neka ugasi svjetlo i neka kao slučajno uzme putni nalog.
   Dijalektika ? Kako sam ja priučeni ekonomista, siromašan duhom, neobrazovan, moram biti plagijator. Pa ću ukrasti filozofsku misao. Od Marxa. Ne od braće.
Prvo tragikomedija, onda farsa.

Zadnja izmjena ( Utorak, 14 FEBRUARY 2017 17:15 )