Šok, padobran mi se malecko otvorio, šok. Uletio sam u šok sobu. Pa izletio iz šok sobe nakon 7 dana, uz pomoć ponižavajućih molbi i obećanje da u skoro vrijeme neću šokirati svoju okolinu i konačno samog sebe. Prvo monitoring iako ga do sada bilo i previše. 4 puta na rentgen i 3 ultrazvuka abdomena. Onda kućna njega i za 10 dana na trku. Šok za gospona doktora.
   Eh, da je samo taj šok. U članku " Financ minister u ništa" / za one koje ne znaju brojati alkarski/ zamjenica prime ministra ovaj puta, ne u ništa već promašila.
Reče da Vlada priprema zakon za spašavanje firmi od 8000 zaposlenih i dužnika od 1 milijarde €. Imamo još dvije firme koje zapošljavaju 8000, ali nemaju astronomske dugove. 
 Mogla je to na konfereciji, izvanrednoj, reći da je to za, firmu iz  Nizozemske tj, Agrokor. 
Ili je možda to mislila na Građevinski kombinat Međimurje, 13000 zaposlenih ili Varteks 12000. Nekada. A ima ih još. Da mi je samo znati ko je sve te firme uništio. 
Šok. Ali ne zbog "strukturirane stručne izjave".  Šok je zbog teorijskog rješavanja problema.
Molim da me netko probudi iz inducirane kome. Ma iz šoka. U kojem sam to društvenom uređenju. Moja kolegica, ministrica, sa faxa izgleda primjenjuje teoriju predmeta koji je položila. Društveno upravljanje. Za vrijeme Jugoslavije bila je to planska privreda. Sad imam pitanje koja je to politička ekonomija na djelu. 
   Iz socijalizma ili kapitalizma. Meni je svejedno, obje imam u malom prstu.
Dakle hoćemo li plansku privredu, šok, fućkaš kapitalizam i EU. Ili možda državni intervencionizam. A tu je šok, hebeš slobodni protok kapitala, robe i radne snage.
Doktorat iz ekonomije ima težinu, treba sve te kolegije upisati ali i položiti. A znanje.??
  Ja sam priučeni ekonomista, od prve sam položio kod prof. Družića / Društveno planiranje/ i prof. Polovine /Ekonomske teorije/ samo dve dvojke. Studenti koji su ih upoznali znaju što znaći kod njih položiti. Nažalost kod prof.Pribićevića sam promašio od prve, 5 /petica, odgovarao sam na tri izvučena pitanja a onda dodatno, dokle firma u gubitku može poslovati a da je korisna društvu/, šok, pa to je privatno državni AGROKOR.
   Adresa: Nizozemska, Prins Bernhardplein 200  1097 JB, Amsterdam /najbrža triatlon iron staza na svijetu/ 
U index upisana 4 pred tri svjedoka studenta, razlog, nisam dolazio na predavanja. Kod prof.Pribičevića nitko nije prošao koji nije dolazio na predavnja i nije imao potpis. Nisam bio ni na jednom predavanju. Šok za profu.
   Gospođo zamjenice prime ministra, da li ste studirala ekonomiju ili sam još u šoku pa smo zajedno u mojoj komi. 
A možda je država u /komi/ šoku.
Sama ideja i namjera spašavanja AGROKORA nije loša, to je dobra zgrćka iz 2003 g. Copy-paste from ITALY. Vrlo mudri plagijat. Plagijat Vlada, plagijat država.
Šokadija. 

Zadnja izmjena ( Subota, 25 MARCH 2017 18:10 )